Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Remus Negoi, senator USR - „Chițac reînvie mofturile administrației Făgădău!"

ro

14 Aug, 2021 00:00 2936 Marime text
  • În cadrul proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din luna iulie, Vergil Chițac le-a propus consilierilor să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații cu aproape 385.000 lei, banii urmând să fie utilizați pentru ceasuri stradale de exterior
  • Decizia îl nemulțumește pe senatorul USR, Remus Negoi care atenționează asupra faptului că în timp ce peste 340.000 de lei au fost alocați pentru ceasuri stradale basilica din curtea "Colegiului Mihai Eminescu" a rămas fără bani
  • În 2019, până şi Făgădău, primarul de atunci, a retras proiectul de pe ordinea de zi
 
 

În cadrul proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal din luna iulie, edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac le-a propus consilierilor să fie de acord cu diminuarea fondurilor de la capitolul sisteme de irigații cu aproape 385.000 lei, banii urmând să fie utilizați pentru dotări urbane – ceasuri stradale de exterior.

Decizia îl nemulțumește pe senatorul USR, Remus Negoi care atenționează asupra faptului că în timp ce, consilierii PNL-PSD au votat pentru achiziția de ceasuri stradale în valoare de 343 000 lei, basilica din curtea "Colegiului Mihai Eminescu" a rămas fără bani.
 
“Ireală reînviere a mofturilor lui Făgădău! În 2019 am luat cuvântul în şedința Consiliului Local Constanța, împotriva acestui aberant proiect al achiziției de ceasuri stradale de 80.000 euro. Țin minte că am spus că, atâta timp cât avem multe alte priorități, nu ne putem gândi la aruncat banii pe tichii de mărgăritar ale chelului.

Până şi Făgădău, primarul de atunci, a retras inutilul proiect de pe ordinea de zi.

Consilierii PSD (nicio pretenție de la ei) au reînviat un proiect de suflet (inutil) al lui Făgădău cu ajutorul votului consilierilor PNL”, afirmă senatorul USR constănțean.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Constănțeanul supărat. „Ce primărie din lumea asta dă bani pentru o aplicație specială, doar pentru ea?“

Consilierii locali votează rectificarea bugetară! Se alocă fonduri pentru reabilitarea sau repararea unor imobile emblematice aflate în patrimoniul municipiului Constanța (document)


Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii