Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine 10 martie 2024. Luna nouă în Pești

ro

10 Mar, 2024 08:05 713 Marime text


Luna nouă în Pești
Moment de energie întunecată maximă (suntem pe fundul depresiunii – sau al depresiei – numiți cum doriți acest momentul de energie).
Dar și loc de însămânțat ceva nou, care să crească o dată cu energia, începând din ziua următoare. Semințele a ceva nou se pun în pământ, în întunericul acestuia.
La fel, dezvoltarea și transformarea noastră apare după ce am ajuns în întunericul maxim și aici apar semințele de lumină pentru o viitoare creștere interioară.

Valurile de energie ale lumii își continuă scurgerea.
Am celebrat acest portal de energie, început de la 8 martie, de ziua femeii, trecând prin luna întunecată de sâmbătă și luna nouă de astăzi, duminică, 10 martie – într-un loc situat între ape, la Eforie Nord.
Alături de doamne curajoase și determinate, care au ales să facă mișcare, proceduri tip spa și să se plimbe pe plajă, într-o zonă de coastă fermecătoare, ieșind din ritmul haotic al lumii din jur, pentru un week-end.
https://www.facebook.com/reel/930525028732121?s=yWDuG2&fs=e

Ne-am armonizat cu fluxul energiei, am învățat să ne mișcăm lent, grațios, delicat, să respirăm, să ne acordăm la corpurile noastre și să ne simțim bine în compania surorilor femei.

Programele organizate cu Irina și Raluca de la Vitality Pilates Studio din Constanța sunt un cadou pentru Suflet.
Programele ”în direct” sunt preferatele mele, pentru că ne oferă ocazia de a ne conecta personal și de a evada puțin din ”normalul” vieții, dar și programele on-line sau cele înregistrare sunt benefice și aduc stare de bine.
https://vitalitystudio.ro/courses/

În primăvară, este timpul să mișcăm energiile și să ne eliberăm de reziduurile care ne înțepenesc articulațiile și mintea.
Orice curs din Biblioteca online Vitality Pilates vă poate fi de folos, dar vă recomand în special ”Mișcarea înseamnă viață”, ”Detox de primăvară pentru toți” și ”Detoxifiere & apă”, ce vă sunt în mod special utile în această perioadă din an.

Să ne mișcăm astăzi corpul, cât de blând și eficient reușim, fie printr-o plimbare în Natură, fie prin exerciții blânde și delicate, pentru corp și suflet.

Luna nouă în Pești aduce la suprafață multe emoții și griji, dar mișcarea corporală ajută la eliberarea energiilor tip reziduuri de care nu mai avem nevoie.
Să avem o altă zi armonioasă, în care să însămânțăm orice fel de energie benefică, pentru perioadă care urmează: blândețe, răbdare, acceptare, bucurie, iubire.
Pentru toți, de la inimă la inimă


Foto și articol preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii