Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea catre Vanghelie "Daca te mai legi de sotia mea o sa ai probleme cu mine!"

ro

17 Dec, 2009 00:43 2877 Marime text

mitrea_catre_vanghelie_daca_te_legi_de_sotia_mea_o_sa_ai_probleme_cu_mine.jpgMiron Mitrea si Marian Vanghelie s-au injurat marti seara, in direct, la Realitatea TV. Scandalul prefateaza razboiul care va urma in urmatoarea perioada in interiorul PSD si pe care toata lumea il anticipeza. Iata momentele estentiale ale scandalului:

"Mi se pare ciudat ca doua persoane care erau atacate acum doi ani de zile de Traian Basescu in mod dur este vorba de Mitrea si Oprea, astazi vorbesc acelasi limbaj ca Traian Basescu. Incredibil asa ceva! Unul e la vedere in tabara cealalta si celalalt ne ataca din interiorul partidului si spune ca PSD e un partid slab", a spus Vanghelie care l-a asigurat pe Mitrea ca PSD sta bine "pentru ca nu ne mai intereseaza pe noi dosarele de coruptie care il privesc pe dansul".

Vanghelie l-a acuzat pe Mitrea ca acum creeaza o problema de imagine PSD si a afirmat ca el nu este o problema pentru partid. "Traian Basescu m-a transformat intr-o tinta pentru ca eu puteam sa spun multe lucruri", a spus Vanghelie in opinia caruia Mitrea nu trebuie dat afara din partid. Vanghelie l-a intrebat pe acesta cine este Cristi Burci incercand sa faca referire la perioada cand Mitrea a condus ministerul Transporturilor.

"Bineinteles ca stiu cine este Cristi Burci. Chestia asta cu dosarele ti-am spus sa o lasi ca nu e pentru tine, nu stii sa te joci cu ele. Ne-ai bagat in multe necazuri cu dosarele tale si cu afirmatiile facute despre ele", a replicat Mitrea.

Vanghelie l-a acuzat ca a creat o problema partidului din cauza acuzatiilor de coruptie care i-au fost aduse: Nu, nu dumneavoastra ne-ati creat o problema cu acuzatiile de coruptie. Ati creat o problema in partid cu tot ce ati facut cand ati fost ministru si cu tot ce ati facut cu Cristi Burci. Ati vrut sa luati in continuare Ministerul Transporturilor".

"Am vrut ministerul asta pentru Liviu Dragnea. V-am spus la toti ca eu nu mai intru in guvern. Termina cu chestiile astea comunistoide a la Hrebenciuc! Atat ati invatat, doar sa atacati", a replicat Mitrea care a asigurat ca nu are nicio problema legata de vreun act de coruptie.

"Nu v-ati batut pentru niciun principiu social-democrat, domnule Mitrea". Asa a sunat una dintre acuzatiile lui Vanghelie la adresa lui Mitrea. Vanghelie a spus ca Gabriel Oprea trebuia sa ii faca un dosar lui Traian Basescu din calitatea sa de prefect al Capitalei "Am martori care au participat la discutii", a tinut sa intareasca Vanghelie care i-a spus lui Mitrea: "Sunteti epuizat".

"Stiu, Marian. Tu esti viitorul partidului nostru", a spus Mitrea, care a refuzat sa ii mai raspunda lui Vaghelie pe motiv ca este sub demnitatea lui. "Da, demnitatea dumneavoastra este de a va pune sotia sa voteze", a replicat Vanghelie.

"Mai baiatule daca te mai legi de sotia mea o sa ai altfel de probleme cu mine, asa ca intre barbati!", s-a enervat Mitrea. "Domnul Mitrea, daca sunteti magar vedeti ca o incurcati cu mine". primarul sectorului 5 a spus ca detine mai multe inregistrari compromitatoare cu Mitrea, intre care una de anul trecut, cand a avut loc o intrevedere intre Oprescu, Mitrea, Vanghelie, Hrebenciuc si afaceristul Costel Bobic, menita sa il determine pe Oprescu sa nu candideze la Primarie in dauna lui Cristian Diaconescu.

"Eu ti-am spus tie atunci sa nu candidezi, ca faci praf partidul, hai sa nu o mai intoarcem pe dupa usi" a fost replica lui Mitrea, la care Vanghelie a sarit ca ars: "Va rog frumos, daca sunteti obraznic sa stiti ca pot sa ma fac si mai obraznic... va lipseste bunul simt... Eu nu am afaceri in strainatate cu Cristi Burci, cum aveti dumneavoastra".

Mitrea: "Iubitule, va trebui sa dovedesti toate mitocaniile astea invatate de la Hrebenciuc. Ne-ai bagat in multe necazuri, la partid, cu dosarele tale...". Vanghelie a promis ca va face in urmatoarele doua zile o noua dezvaluire legata de Mitrea si de afacerile sale

Miron Mitrea a declarat ca aceia care au facut parte din staff-ul de campanie al lui Mircea Geoana si care au condus partidul in ultimii ani "si-au terminat mandatul". Mitrea a spus ca el nu vorbeste de o reforma a partidului, ci de faptul ca exista un electorat care trebuie reprezentat.

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii