Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E oficial s-au inchis ZIUA si Gardianul

ro

06 Jan, 2010 03:16 3256 Marime text

ziua_mare.jpgZiarul Ziua s-a inchis, dupa 15 ani de existenta. Jurnalistii au fost anuntati ca "proprietarii Grupului de presa ZIUA au luat decizia de a suspenda aparitia cotidianului ZIUA, editia print, incepand cu joi, 7 ianuarie 2010, pana la echilibrarea balantei financiare.

Incepand cu data de 6 ianuarie 2010, toti angajatii grupului de presa ZIUA vor primi preavizul legal de incheiere a contractelor de munca. AIM isi exprima regretul pentru disparitia unui cotidian la care au lucrat ani buni si o parte dintre redactorii Agentiei. Dupa Cotidianul, iata ca si ZIUA a fost nevoita sa inchida tiparul.

In aceeasi situatie este si ziarul Gardianul, care si-a suspendat aparitia pe print pe termen nedefinit. Gardianul si Ziua vor continua sa functioneze pe domeniul on-line cu redactiile diminuate ca numar de redactori.

O situatie neplacuta si in restul presei scrise, la Jurnalul urmeaza ca vineri sa se anunte noi disponibilizari, cel putin 40 de angajati urmand sa paraseasca publicatia. Si Gazeta Sporturilor va fi restructurata din 15 ianuarie, sub presiunea crizei.

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii