Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AH1N1 a ucis un Carcotas

ro

06 Jan, 2010 03:13 3420 Marime text
carcotas.jpgGripa AH1N1 continua sa faca victime printre romani. Mai nou, si celebritatile au inceput sa cada prada acestui virus. Actorul Toni Tecuceanu, colegul de echipa al "Carcotasilor" de la Prima TV, a incetat din viata marti dimineata, la varsta de 37 de ani. El a fost diagnosticat in Ajunul Craciunului cu virusul AH1N1, la spitalul "Matei Bals", iar starea de sanatate a actorului s-a agravat. Toni Tecuceanu a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale.

Toni a fost actorul care a intrat de pe scena teatrului in cupletele umoristice. A jucat in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune. El este cel care i-a imitat atat de bine pe Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali sau Adrian Nastase. Inainte de a face actorie, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. De patru ani facea parte din echipa "Carcotasilor" si spunea ca "sa lucrezi la Cronica inseamna ras cat cuprinde".

Pe blogul sau, "Carcotasul" Serban Huidu descria zilele de cosmar, prin care a trecut partenerul lui de emisiune: "Din nefericire, chiar in noaptea de Ajun, colegul nostru a ajuns de urgenta la spital, dupa o gripa dusa pe picioare si accentuata de o pneumonie. Din nefericire criza s-a produs chiar la mine acasa, de unde am plecat de urgenta la spital. Am fost la Municipal si apoi am ajuns in miez de noapte la Matei Bals, direct la Terapie Intensiva unde se afla si astazi sub stricta supraveghere, inconstient si conectat la aparate (...). Astazi pe 2 ianuarie Toni e mai bine, respira aproape singur, nu mai are febra si speram intr-o evolutie mai buna in viitoarele zile!". Cu toate ca a avut parte de o ingrijire buna in spital, iar mesajele de sanatate nu mai conteneau, medicii nu au putut sa faca nimic impotriva bolii, in aceasta dimineata inima actorului oprindu-se.

Jurnalistii AIM isi exprima regretul in legatura cu decesul lui Toni Tecuceanu, fiind alaturi de familie, colegi si prieteni. Dumnezeu sa il odihneasca!

Sursa: agentia.org

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii