Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP S-a găsit soluția pentru persoana evacuată de pe strada Siretului, din Constanţa!

ro

02 Aug, 2019 13:11 1104 Marime text
Cu privire la situația persoanei care a fost evacuată prin executare silită miercuri, 31.07.2019, de pe strada Siretului, Regia Autonomă ”Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța a întreprins următorul demers:

Rodica T., în vârstă de 70 de ani, a fost relocată într-un apartament de două camere situat pe strada I.L. Caragiale, având o suprafață de 37 de metri pătrați. Amintim faptul că persoana locuia abuziv într-un apartament cu două camere situat pe strada Siretului.

În cazul doamnei, până la efectuarea procedurii de executare silită, a existat o somație în baza unei hotărâri judecătorești definitive încă din iulie 2018, pentru august 2018.

În trecut, reprezentanții Biroului Administrare Imobile din cadrul RAEDPP s-au deplasat în mai multe rânduri împreună cu persoana în cauză la diverse imobile. Inițial, femeia a refuzat propunerea oferită de Regie de a i se atribui un alt apartament.

Astăzi, 02.08.2019, persoana a acceptat locuința socială oferită de RAEDPP, corespunzătoare situației sale, și a fost ajutată să se mute. ”Sunt mulțumită de condițiile oferite și îmi place că spațiul este mai mic, așa pot face curățenie mai ușor. E bine că se află la parter, nu mai sunt nevoită să urc trei etaje”, a precizat Rodica T.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii