Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria din Techirghiol va intra în reparaţii (galerie foto)

ro

13 Jul, 2011 02:30 2390 Marime text
lucrari_Techirghiol_primaria_01.jpgDupă ce administraţia locală din Techirghiol va definitiva toate aspectele legate de actele care trebuie să se întocmească în legătură cu predarea clădirii în care funcţionează primăria, sediul administrativ va intra în reparaţii.

Potrivit celor declarate de primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan, primăria, fost Cazino în vremurile de demult, fusese revendicată de moştenitori, însă autorităţile locale le-au dat acestora teren în compensare, fapt pentru care, până la acest moment, nu s-au putut efectua lucrări de reparaţii.

Până când acestea vor începe efectiv, administraţia locală va beneficia de altele, în stadiu mult mai avansat. „Ieri (n.r. luni), la Compania Naţională de Investiţii au fost deschise ofertele pentru proiectul referitor la reabilitarea Casei de Cultură «Constantin Tănase». Proiectul este depus încă din 2008", a mai spus edilul. Stan a precizat că au fost deja demarate lucrările de construire a noii grădiniţe cu patru clase, care speră să se finalizeze în luna noiembrie a acestui an. În ceea ce priveşte lucrările la drumurile din localitate, în special a celui care leagă Eforie de Techirghiol, primarul a declarat că a primit asigurări de la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri că acestea vor fi gata în două săptămâni, adică până la începerea festivalului din cadrul Proiectului „Să descoperim Techirghiolul", lansat oficial ieri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii