Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:47 21 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii municipali PNL Constanţa au depus un proiect pentru amenajarea de noi spaţii verzi

ro

21 Jul, 2018 00:00 710 Marime text
Consilierii locali municipali ai Partidului Naţional Liberal au depus la Primăria Constanţa un proiect de hotărâre înregistrat cu nr. 120863/20.07.2018, prin care propun înfiinţarea de noi spaţii verzi în municipiu, în suprafaţă de minimum 300 de hectare.
 
Este un demers urgent pentru un oraş bolnav. Dacă Decebal Făgădău se va opune, înseamnă că nu are nicio ruşine să continue diminuarea drastică a spaţiului verde începută împreună cu predecesorul său şi vom constata că interesele imobiliare din Primăria Constanţa sunt mai presus de cele ale constănţenilor“, afirmă coordonatorul politic al Organizaţiei Municipale Constanţa a Partidului Naţional Liberal, Septimiu Bourceanu.
 
„Avem un primar care nu a fost în stare, de mai bine de zece ani de când se află la conducerea oraşului, să realizeze un Registru al Spaţiilor Verzi, să actualizeze Planul Urbanistic General, documente vitale pentru municipiul Constanţa. Observ că Decebal Făgădău nu are curaj să iasă în faţa constănţenilor şi să recunoască faptul că nu poate! Interesele sunt mai presus de sănătatea oamenilor şi dezvoltarea spaţiului verde nu a fost, nu este şi nu va fi o prioritate reală pentru dânsul“,  subliniază Septimiu Bourceanu.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii