Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreţi acte în regim de urgenţă de la Primăria Constanţa? Cât aţi putea scoate din buzunare în 2017 (document)

ro

04 Nov, 2016 00:00 2845 Marime text
Proiectul de hotărâre privind stabilirea taxelor pentru activităţile desfăşurate de către direcţiile din cadrul Primăriei Constanţa şi Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) pentru anul 2017 a fost elaborat de Primărie şi SPIT. Întreg proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2017 poate fi consultat la sediul Primăriei Constanţa, pe site-ul Primăriei, la sediile SPIT din Constanţa şi pe site-ul www.spit-ct.ro. Până la data de 14 noiembrie 2016 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
 
Astfel, taxa pentru căutare acte în arhivă este de 8 lei/document, iar taxa de eliberare copii arhivă este de 5 lei/document. Acestea constituie venituri cu destinaţie specială şi se utilizează pentru acoperirea cheltuielilor generate de achiziţionarea arhivei electronice, sumele fiind încasate de către toate direcţiile din cadrul Primăriei municipiului Constanţa şi de către SPIT.
 
Pentru a elibera acte în regim de urgenţă în 24 de ore, constănţenii trebuie să scoată din buzunare 23 de lei/act. Taxa de multiplicare se stabileşte în funcţie de formatul paginii şi culoarea tuşului (alb-negru, color), tarifele pornind de la 0,30 de lei/pagină până la 28 de lei/pagină. Taxa de eliberare a certificatului de atestare fiscală este de 4 lei, de eliberare a unui certificat de stare materială - 4 lei, iar cea pentru completarea fişei de înmatriculare pentru autovehicule, de 8 lei. Aceste taxe constituie venituri cu destinaţie specială şi se utilizează pentru acoperirea cheltuielilor care se efectuează pentru menţinerea la parametrii optimi a sistemului informatic şi asigurarea consumabilelor pentru acestea, fiind încasate de către SPIT.
 
Mai multe detalii privind taxele pentru activităţile desfăşurate de către direcţiile din cadrul Primăriei Constanţa şi Serviciul Public de Impozite, Taxe şi Alte Venituri ale Bugetului Local puteţi sunt disponibile în secţiunea „Documente”.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii