Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize pentru bătrânele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanţa (galerie foto)

ro

04 Mar, 2019 00:00 2153 Marime text
Primăvara şi mai ales 1 martie aduc multă speranţă. În această zi, bunicile şi mamele noastre primesc mărţişoare şi flori care le reamintesc că sunt iubite.
 
Şi bătrânele de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanţa s-au bucurat pe 1 martie de oaspeţi. Bunicuţele care trăiesc departe de familiile lor au avut parte de surprize frumoase în această zi. S-au bucurat de cadourile primite de 1 martie ca nişte copii. Mărţişorul prins în pieptul lor de reprezentantele Partidului Social Democrat Constanţa le-a readus zâmbetele pe chipuri.
 
Pe data de 1 martie, din dorinţa de a oferi dragostea şi aprecierile binemeritate celor ce aduc viaţa pe pământ, reprezentantele Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Social Democrat Constanţa au fost prezente în mijlocul doamnelor din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Constanţa.
 
„Buchetele de ghiocei şi mărţişoare au fost oferite cu drag celor pe care le respectăm şi le iubim. La mulţi ani! O primăvară minunată!“, a transmis Mariana Gâju. Femeile din filiala locală a Partidului Social Democrat spun că au făcut o tradiţie din a trece pragul căminului cu un mărţişor, iar astfel simt cum începe şi pentru ele primăvara.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii