Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT vă invită să completați chestionarul de evaluare privind satisfacția contribuabililor

ro

06 Aug, 2018 00:00 439 Marime text
Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța (SPIT) readuce în atenția cetățenilor chestionarul de evaluare privind satisfacția contribuabilului, implementat la nivelul instituției încă din anul 2012. Acesta poate fi completat atât în format fizic, în orice agenție fiscală, cât și online, pe site-ul instituției, www.spit-ct.ro.
 
Prin completarea răspunsurilor la primele cinci întrebări sunt evaluate calitatea serviciilor oferite, profesionalismul, atitudinea personalului agențiilor fiscale, precum și confortul spațiilor de așteptare, prin bifarea cu un calificativ de la 1 la 5 (1 fiind cel mai scăzut și 5 cel mai ridicat). Întrebarea nr. 6 este rezervată propunerilor și sugestiilor ce pot contribui la creșterea calității serviciilor SPIT.
 
Chestionarele completate sunt monitorizate permanent, iar sugestiile formulate sunt analizate de către managementul instituției în vederea identificării posibilelor propuneri de îmbunătățire a serviciilor pentru contribuabili.
 
SPIT îndrumă contribuabilii să completeze chestionarul de satisfacție, întrucât este esențială identificarea exigențelor comunității locale pentru a putea veni în sprijinul acesteia.

Ti-a placut articolul?

Comentarii