Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:07 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, pe stadionul din localitate Spectacol de zile mari şi multe surprize, la Ziua Oraşului Murfatlar

ro

18 Jun, 2015 00:00 1841 Marime text
Primăria Murfatlar, la iniţiativa primarului Valentin Saghiu, este gazda unei petreceri de zile mari, care va avea loc sâmbătă, începând cu ora 12.00, pe stadionul din localitate. Ziua Oraşului Murfatlar este un eveniment aşteptat an de an de tot mai mulţi locuitori ai oraşului, dar şi de cei care vin din împrejurimi pentru a se bucura de surprizele pregătite de administraţia locală. Sărbătoarea oraşului devine pentru toţi cei din Murfatlar o zi de bucurie şi un bun prilej pentru a petrece în aer liber şi într-un stil românesc, cu mici, bere şi muzică bună.
 
Pe scenă vor urca mai multe persoane care s-au făcut remarcate la concursul „Românii au talent“, precum Nano, finalist al emisiunii și câștigător al show-ului „România Dansează“, Dana Matei, finalistă a emisiunii „Românii au talent“ și câştigătoarea premiului juriului emisiunii „Dansez pentru tine“ și Bob Gabriel, semifinalist al emisiunii „Românii au talent“. De la ora 21.00, va incendia scena Corina, iar de la 22.00, Taraful din Clejani va susţine un spectacol autentic lăutăresc, aşa cum doar Ioniţă, Viorica şi Margherita ştiu să facă. Şi cei de la trupa Today vă vor urca în „Avionul cu motor“ şi vă vor plimba pe ritmurile bunei dispoziţii.
 
„Vă invit sâmbătă, 20 iunie, începând cu ora 12.00, la Stadionul Murfatlar, să petrecem împreună Ziua Oraşului Murfatlar! La fel ca în fiecare an, am pregătit surprize pentru toată lumea - de la cei mici, până la cei mai în vârstă: muzică pentru toate gusturile, de la talente locale - peste 20 de momente artistice -, la artişti cunoscuţi. Este ziua noastră! Vă aştept într-un număr cât mai mare!“, este mesajul prin care edilul-şef al oraşului Murfatlar invită oamenii la petrecerea de ziua oraşului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii