Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP renunţă la un spaţiu. Serviciul Juridic al Primăriei se mută pe strada Atelierelor din municipiul Constanţa

ro

22 Nov, 2019 00:00 2339 Marime text
Serviciul juridic şi Compartimentul de evidenţă acte procedurale din cadrul Primăriei Constanţa nu mai au spaţiu suficient pentru derularea activităţii. Comisia nr. 2 de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură a Consiliul Local Municipal a avizat solicitarea Direcţiei administraţie publică locală din cadrul Primăriei Constanţa care a solicitat efectuarea demersurilor necesare iniţierii unui proiect de hotărâre privind retragerea dreptului de administrarea a RAEDPP Constanţa asupra spaţiului situat în municipiul Constanţa, strada Atelierelor nr. 9, având suprafaţa de 182.92 mp din care 58.53-beci.
 
Această solicitare are la bază volumul mare de documente generate de juridic (instanţă etc.), precum şi faptul că birourile în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul juridic şi Compartimentul de evidenţă acte procedurale nu au spaţiu suficient, aşa cum reiese din adresa nr. 224338/27.12.2018 înaintă către RAEDPP Constanţa, se arată în proiectul de hotărâre ajuns în atenţia Consiliului Local Municipal.
 
Prin adresa nr.179131/07.01.2019 înregistrată la Primăria municipiului Constanţa, RAEDPP Constanţa a comunicat lista cu spaţiile libere din punct de vedere fizic şi aflate în administrare, cu altă destinaţie decât cea de locuinţă, prin care şi cel situat municipiul Atelierelor nr. 9, cu o stare tehnică bună. Spaţiul cu altă destinaţie decât cea locuinţă este la parterul imobilului, inclus fiind şi beciul în suprafaţă de 58,53 mp.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii