Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:54 21 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Lumina extinde rețeaua de iluminat public. Proiectul, depus la APM Constanța

ro

11 Oct, 2018 00:00 767 Marime text
Unitatea Administrativ-Teritorială Lumina solicită Agenției pentru Protecția Mediului acord de mediu pentru proiectul „Extindere rețele iluminat public în localitatea Lumina“.
 
Primăria Lumina intenționează, prin acest proiect, să extindă iluminatul public pe mai multe străzi din localitate, precum: strada Tulcei, strada Trandafirului, strada Cerealelor și strada Sălciilor. Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, din strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9 și 13, și la adresa titularului, din comuna Lumina, strada Mare nr. 170, între orele 9 și 13. Observațiile publicului se primesc zilnic, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, în intervalul orar 9 - 13.
 
Contactat telefonic, primarul localității Lumina, Ioan Roman, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanța: „Vom începe lucrările pe o stradă. Nu este o lucrare foarte mare, dar, ca la orice proiect, avem nevoie de avize”.
 
Într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanța, primarul localității Lumina a vorbit despre investițiile curente. „S-au făcut investiții mari în Lumina, canalizare, gaze, cartiere noi, pentru tineri. Localitatea se dezvoltă armonios, dar ar trebui să aibă industrie. În momentul în care am devenit comună am fost dezavantajați, ce era mai bun a rămas la Ovidiu. La noi nu a rămas mai nimic, FNC-ul, care s-a distrus, Avicola, care era și atunci, și acum. Doar din impozite și taxe nu poți să te dezvolți, trebuie să ai și economie, sunt societăți care există și contribuie la bugetul local prin taxe și impozite la bugetul local“, a precizat șeful administrației locale.

Ti-a placut articolul?

Comentarii