Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:21 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa schimbă data selecţiei organizatorului FashionTV Summer Festival Mamaia

ro

16 Feb, 2012 00:00 1632 Marime text

anunttelegrafgresit.jpgÎn data de 14 februarie, Primăria Constanţa a publicat un anunţ pentru organizarea pe 16 februarie a sesiunii de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului „FashionTV Summer Festival Mamaia 2012".

Potrivit anunţului, ofertele au putut fi depuse până astăzi, 16 februarie, ora 10.00, urmând să fie deschise la ora 12.00, tot azi. Ieri, Primăria Constanţa a revenit asupra anunţului, precizând că sesiunea de selecţie a ofertelor pentru atribuirea contractului de finanţare din fonduri nerambursabile necesare organizării şi desfăşurării evenimentului „FashionTV Summer Festival Mamaia 2012" se va desfăşura pe data de 16 martie.

 anunttelegrafcorect.jpg

Potrivit anunţului, ofertele pot fi depuse până pe 16 martie, ora 10.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Reamintim că FashionTV Summer Festival este considerat cel mai important eveniment de modă al sezonului estival. Ediţia de anul trecut a FashionTV Summer Festival s-a desfăşurat în Piaţa Casino din Mamaia, între 5 şi 7 august. Anul trecut, câştigătoare a acestei sesiuni de selecţie a fost SC FTV RO SRL. Înfiinţată în anul 2007, cu obiectul „activităţi de difuzare a programelor de televiziune", societatea FTV RO SRL îl are ca asociat unic şi administrator pe Ion Mirea. Acesta mai apare în societăţile Autentic Art SRL, înfiinţată în anul 1992, şi FashionTV Ro SRL, înfiinţată în anul 2008. Numele lui Ion Mirea apare şi în rechizitoriul dosarului „Prostituate de lux", întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Ialomiţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii