Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordin din începere a lucrărilor de reabilitare a DJ 223. Contractul va fi executat de Oyl Company Holding AG SRL

ro

12 Aug, 2021 00:00 3077 Marime text
  • S-a dat ordinul de începere pentru lucrările de reabilitare a drumului județean 223 dintre Cernavodă și Ion Corvin pe o lungime de 38 de km
  • Proiectul mai prevede: 6700 de m de piste ciclabile noi, 5 poduri ce vor fi reabilitate, 61 de podețe și șanțuri și rigole carosabile
  • Este cel mai important proiect al Consiliului Județean Constanța, fiind finanțat cu peste 109 milioane lei, din care contribuția proprie este de peste 3 milioane lei
  • Contractul pentru servicii de proiectare şi execuţie lucrări a fost atribuit anul trecut societății Oyl Company Holding AG SRL
 
 
S-a dat ordinul de începere pentru lucrările de reabilitare a drumului județean 223 dintre Cernavodă și Ion Corvin pe o lungime de 38 de km.
 
Pe lângă consolidare și lărgire a drumului, proiectul mai prevede: 6700 de m de piste ciclabile noi, 5 poduri ce vor fi reabilitate, 61 de podețe și șanțuri și rigole carosabile.
 
"Este cel mai important proiect al Consiliului Județean Constanța, fiind finanțat cu peste 109 milioane lei, din care contribuția proprie este de peste 3 milioane lei.

Este cel de-al treilea drum ce va fi reabilitat cu fonduri europene de către Consiliul Județean Constanța, după DJ228 (~16km) și DJ228A (~15km)", susține vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Petre Enciu.

Lucrările vor începe de la Cernavodă (km55+245) și se vor executa pe o durată de 22 de luni. Continuitatea circulației va fi asigurată, constructorul intervenind pe trosoane de 700 - 1000m pe sens.
 
Contractul pentru servicii de proiectare (PT+DDE), asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223, tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin” cod SMIS 110343 a fost atribuit anul trecut societății Oyl Company Holding AG SRL.

Înmatriculată în anul 2006, Oyl Company Holding AG SRL are sediul social în municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa.

Capitalul social subscris, de 2.457.170 de lei, integral vărsat, este compus din 245.717 părţi sociale.

Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dragomir Corneliu este asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.

Societatea a mai executat lucrări și pentru DRDP Constanţa pentru reparaţia sistemului rutier de pe A2, precum și pentru varianta de ocolire a orașului Babadag din județul Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Licitație anulată pentru consultanța proiectului de reabilitare a DJ 223 din județul Constanța

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, undă verde pentru reabilitarea și modernizarea DJ 223, pe tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin

Modernizarea DJ 223 din Constanța, un megacontract marca CJC, atribuit unei societăți din Slobozia (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii