Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:28 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mutarea surpriză din Primăria Constanţa Dayan Fetislam habar n-are cum a ajuns la conducerea Direcţiei Regionale în Construcţii Sud-Est

ro

13 Jan, 2014 00:00 3946 Marime text
Aşa cum anunţam în ediţia din 8 ianuarie, Dayan Fetislam este noul inspector şef al Direcţiei Regionale în Construcţii Sud-Est. Fetislam a fost şef al Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Constanţa şi, de asemenea, fost şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa.

Instalarea lui Dayan Fetislam la conducerea instituţiei a avut loc pe data de 20 decembrie a anului trecut, însă evenimentul a trecut neobservat, într-o discreţie totală. Asta poate şi pentru că Fetislam a mai ocupat această funcţie în 2012, însă doar pentru trei zile. La momentul respectiv, ordinul pentru numirea sa în funcţie fusese revocat, dar ulterior alegerilor locale se aştepta renumirea sa în vârful ISC Sud-Est. Lucru care s-a întâmplat mult mai târziu, cum spuneam, în decembrie 2013. Am vrut să aflăm cum a fost instalat Dayan Fetislam la conducerea Direcţiei Regionale în Construcţii, anume dacă a fost doar o numire semnată de Centru sau dacă a fost vorba despre susţinerea unui concurs.

Eventual, dacă ulterior numirii urmează şi un concurs. Răspunsul lui Dayan Fetislam, funcţionar plătit din bani publici, este însă... halucinant. „Nu ştiu”, a venit nonşalant răspunsul actualului inspector şef. „Nu ştiţi dacă aţi fost numit sau dacă aţi participat la un concurs?”. „Nu ştiu să vă răspund”, a fost, din nou, replica lui Dayan Festislam. Precipitat, el a adăugat „vă sun puţin mai târziu, sunt puţin ocupat acum”. Lucru care nu s-a întâmplat nici până la închiderea ediţiei.
Menţionăm că în aria de competenţă a Direcţiei Regionale în Construcţii Sud-Est intră judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Tulcea şi Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii