Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Dayan Fetislam, inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții (DOCUMENTE)

ro

01 Jun, 2023 00:00 2702 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Dayan Fetislam, inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții – Constanța
  • Deține două terenuri la 23 August
  • A împrumutat o persoană fizică cu jumătate de milion lei
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Dayan Fetislam, inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții - Constanța. Înainte de funcția de la inspectorat, Dayan Fetislam a fost şef al Serviciului  Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Constanţa şi, de asemenea, fost şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa.
 
Conform ultimei declarații de avere, are un teren intravilan la 23 August, județul Constanța, moștenit în 2009, în suprafață de 864,74 mp. Tot la 23 August, a mai moștenit, în anul 2012, un teren agricol de 3 hectare. Nu deține alte proprietăți.
 
Totodată, are mai multe conturi deschise. Un prim cont este deschis în anul 2007, la Raiffeisen Bank, cu suma de 3.078 lei. Din anul 2014, Fetislam Dayan a precizat că are 14.000 euro cash. La Banca Transilvania are trei conturi deschise – unul în lei, cu un sold de 5.643,61 lei, cât și două în euro, cu sumele de 53.500 euro, respective 28.557,36 euro.
 
Totodată, a împrumutat o persoană fizică, Olgun Fetislam cu suma de 577.600 lei.
 
Ca venituri declarate, Dayan Fetislam a precizat salariul de 95.781 lei, de la ISC Constanța, cât și suma de 5.076 lei din contractul de arendă cu Ridoexim SRL.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și interese ale Dayan Fetislam, inspector șef județean la Inspectoratul de Stat în Construcții - Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
ISC Sud-Est are în aria sa de competenţă 6 județe, prin care și Constanţa. Legea privind desființarea Inspectoratelor Regionale de Stat în Construcţii, în dezbatere publică
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Carmen 20 Jan, 2024 22:23 Superb ❤😍