Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manager de proiect – soţia primarului de la Murfatlar Cine se ocupă de proiectul extinderii Unităţii de Asistenţă Medico-Socială de la Agigea

ro

17 May, 2013 00:00 2925 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), în calitate de beneficiar, a semnat în data de 1 aprilie, contractul de finanţare aferent proiectului „Extindere UAMS Agigea prin înfiinţarea unui centru de îngrijire a persoanelor cu afecţiuni Alzheimer”. Interesant este că proiectul se derulează într-o localitate condusă de un primar cu aceeaşi culoare politică cu cea a şefului CJC, Nicuşor Constantinescu, şi anume primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu. Proiectul, cu o durată de 22 de luni, este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 cu suma de 6.678.000,64 lei din care contribuţia CJC este de 428.271,00 lei.  Autoritatea de management este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice condus de social-democratul Liviu Dragnea, iar organismul intermediar este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.  

Ne-a atras atenţia şi faptul că manager de proiect este Ivonne Saghiu, soţia primarului social-democrat din oraşul Murfatlar, Valentin Saghiu. Dacă ţinem cont de prima sa declaraţie de avere postată pe site-ul CJC, Victoria Ivonne Saghiu este angajată a instituţiei din anul 2008, dinainte ca şotul ei să fie ales primar. Alături de Ivonne Saghiu lucrează la proiect pe poziţia de asistent, Nicoleta Brătianu şi Irina Constantinescu. 
Prin proiectul manageriat de soţia primarului PSD de la Murfatlar şi implementat cu ajutorul ministerului condus de preşedintele executiv al PSD şi viceprim-ministrul Liviu Dragnea, se are în vedere extinderea pavilionului medical existent atât pe verticală, prin mansardare, cât şi pe orizontală, prin realizarea unui corp prevăzut cu un etaj şi cu mansardă. De asemenea, prin proiectul european unitatea medicală va fi dotată cu mobilier adecvat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii