Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din Năvodari au petrecut de 1 Mai Viceprimarul Florin Chelaru - „Sărbătoarea a fost un prilej de a discuta cu locuitorii oraşului“ (galerie foto)

ro

04 May, 2015 00:00 2086 Marime text
Muzică, dans, mici, bere, voie bună şi multă distracţie, vineri, în Tabăra Delfinul din Năvodari. Autoritatea publică locală din Năvodari a organizat, şi în acest an, o sărbătoare câmpenească, cu prilejul Zilei Internaţionale a Muncii - 1 Mai.
 
Consiliul Local Năvodari, Casa de Cultură „Pontus Euxinus“ şi Primăria Năvodari i-au invitat, de 1 Mai, pe locuitorii oraşului, la evenimentul „Manifest - 1 Mai muncitoresc“, unde petrecăreţii au gustat mici şi cârnaţi şi au băut bere rece. Printre cei prezenţi s-a aflat şi viceprimarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru. De la sărbătoarea câmpenească nu au lipsit artiştii, care au întreţinut atmosfera. Astfel, pe scenă au urcat Express Junior, Panoramik, trupa Hai noroc!, Cornel de la Năvodari şi formaţia Universal. Alături de ei, pentru locuitorii oraşului au evoluat cunoscute ansambluri populare din oraş, dar şi din localităţi înfrăţite cu Năvodari. Este vorba despre ansamblul Casei de Cultură din General Toshevo (Bulgaria) şi ansambluri de copii din Năvodari. Amintim că, la ediţiile trecute, năvodărenii au venit cu mic, cu mare în tabăra Năvodari, pentru a petrece alături de reprezentanţii administraţiei oraşului, fiecare eveniment fiind la fel de reuşit. „Din punctul meu de vedere, a fost o sărbătoare reuşită şi benefică. Am stat de vorbă cu foarte mulţi locuitori ai oraşului, care mi-au spus să facem tot ce ne stă în putere (n.r. în privinţa deciziei CEDO prin care Primăria este obligată să aprobe înfiinţarea unui centru de colectare a deşeurilor toxice în Năvodari), pentru că oraşul nu are nevoie de acea groapă de gunoi. Oamenii sunt gata să iasă în stradă pentru a fi auziţi de CEDO. De asemenea, am discutat cu locuitorii oraşului şi despre problemele cu care se confruntă. În rest, toţi s-au distrat, au dansat, au ascultat muzică. Sărbătoarea de 1 Mai a fost un prilej de a discuta cu locuitorii oraşului“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, viceprimarul Florin Chelaru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii