Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kevin Luckassen, noul jucător al echipei constănțene „M-am decis repede să vin la Viitorul“

ro

25 Aug, 2020 00:00 3639 Marime text
  • Kevin Luckassen are 27 de ani și joacă atacant central, având dublă cetățenie, olandeză și ghaneză.
  • În România, Luckassen a mai evoluat la Poli Iași, atât în campionat, cât și în Cupa României.
  • În prima etapă a Ligii 1, ediția 2020/2021, FC Viitorul a remizat la Oviiu cu UTA, echipă nou promovată.
 
Sosit la FC Viitorul Constanța săptămâna trecută, atacantul de 27 de ani Kevin Luckassen s-a integrat programului de pregătire al echipei și speră să ajute noua sa formație să-și atingă obiectivele.
Născut la 26 iulie 1993, la Eindhoven, Luckassen are 1.85 metri, evoluează pe postul de atacant central și are dublă cetățenie, olandeză și ghaneză. Puternicul vârf a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani cu echipa constănțeană. „Am jucat împotriva FC Viitorul și știu că e o echipă bună. E una dintre cele mai bune formații din România, cu mulți tineri talentați în componență. M-am decis repede să vin la Viitorul. În campionatul românesc se pune accent pe tactică, dar și pe aspectul fizic. E o ligă bună. Înainte de a semna, am vorbit și cu Bradley de Nooijer și el mi-a dat referințe bune despre club. Viitorul e o echipă care tinde să fie în top. Vreau să ajut echipa să-și atingă obiectivele“, a declarat fotbalistul.

Fost internațional de juniori al Olandei

Produs al unuia dintre cele mai puternice Academii din Olanda, Kevin Luckassen a evoluat la formațiile de juniori și tineret de la Alkmaar, iar apoi pentru Ross County (Scoția), Slovan Liberec (Cehia), SKN Polten (Austria), Northampton (Anglia) și Almere City (Olanda). Este, de asemenea, fost internațional de juniori al Olandei. În perioada februarie - august 2020 a evoluat în 17 partide pentru Politehnica Iași în Liga 1 și Cupa României, perioadă în care a marcat și cinci goluri. 

Egal pe teren propriu cu UTA la debut

FC Viitorul a debutat în ediția 2020/2021 a Ligii 1 cu un egal, 1-1 (G. Iancu 43 - din penalty / Buhăcianu 44), pe teren propriu contra nou promovatei UTA. Partida a fost prima la Viitorul și pentru noul manager al echioei, spaniolul Ruben de la Barrera, cel care l-a înlocuit pe Gică Hagi pe banca tehnică, după ce „Regele“ a decis să se retragă din acest rol. „A fost prima partidă și nu este ușor să joci în aceste condiții. Ne-am dorit victoria, dar este un drum lung care ne așteaptă. Trebuie să continuăm să fim concentrați, să ne antrenăm pentru următorul meci“, a spus Ruben de la Barrera. În etapa a doua, FC Viitorul joacă în deplasare, duminică, 30 august, de la ora 21.00, cu FCSB, echipă care s-a impus cu 3-0 în prima partidă, disputată pe terenul Astrei Giurgiu. 

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

Liga 1, etapa 1 FC Viitorul Constanța - UTA 1-1

Nou jucător la FC Viitorul. Despre cine este vorba

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii