Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul învinge și Dinamo și este pe loc de play-off în Liga 1

ro

08 Nov, 2020 23:16 2872 Marime text
  • Echipa de pe litoral a înregistrat al șaptelea meci la rând în campionat în care nu a cunoscut eșecul.  

FC Viitorul și Dinamo s-au duelat în această seară la Ovidiu, în etapa a zecea a Ligii 1, iar victoria le-a aparținut gazdelor, scor 2-1.

Grație celor trei puncte, echipa de pe litoral revine în clasament pe loc de play-off, șase (urcând două poziții), cu 16 puncte.

Succesul cu Dinamo a fost al șaptelea meci la rând în campionat pentru FC Viitorul fără eșec, în timp ce echipa din capitală a bifat al cincilea eșec la rând.

FC Viitorul - Dinamo București 2-1 (0-0)

Au marcat: Dobrosavlevici 53, Luckassen 55 / Valle 64

Cartonașe galbene: De Nooijer 49, Ganea 87, Tordai 90, Stoian 90+4 / Sorescu 63, Anton 80, Gonzalez 84

Au evoluat:

FC Viitorul (manager Ruben de la Barrera): Tordai - Dussaut, Ghiță, Dobrosavlevici, De Nooijer - Casap (66 Artean), Gaztanaga, Mățan (82 Stoian) - Fernandez (66 Boboc), Luckassen, Ely (55 Ganea). Rezerve: Stănciulescu - Bodișteanu.

Dinamo (antrenor Cosmin Contra): Osorio - Sorescu, Puljic, Ehmann, Lopez (84 Gonzalez) - Gol (64 Măgureanu), Anton (83 Borcea) - Bani (55 Camara), Valle, Serrano - Gueye (64 Nemec). Rezerve: Hinojo - Grigore, Crețu, Ba.

Din nou cu o formulă inedită din cauza numeroaselor absențe, cu o bancă de rezerve rarefiată din cauza acelorași probleme de efectiv, formația noastră a întâlnit, pe teren propriu, pe Dinamo, în etapa a 10-a a campionatului.

A fost însă un nou succes superb al echipei constănțene, scor 2-1, după reușitele lui Dobrosavlevici și golgheterului Luckassen, ajuns deja la cota cinci, respectiv Borja Valle.

Viitorul ar fi putut deschide scorul încă din primele 45 de minute, dar Ely a ratat de puțin ținta în min.27, la cea mai importantă situație a primei reprize. Formația noastră a deblocat însă tabela în min.53, prin Alin Dobrosavlevici, fundașul central reluând cu capul din 5m după o lovitură de colț executată de Mățan.

Peste alte două minute Luckassen l-a executat din nou pe Osorio, cu un șut în cros de la 12m lateral, după o pasă a lui Victor Fernandez. Scorul final a fost stabilit de Borja Valle în min. 64 cu un șut din interiorul careului.

Din diverse motive, pentru echipa noastră nu au putut evolua 10 jucători (!!!): Cojocaru, Iancu, Căbuz, Ciobanu, Mladen, Chițu, Josemi, Matei, Martinez, Benzar, se arată pe siteul oficial al FC Viitorul.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii