Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:18 20 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Îmi vine foarte greu să găsesc informaţia căutată“ Ce spun cetăţenii despre noul site al Primăriei Constanţa

ro

18 Aug, 2016 00:00 1783 Marime text
 

Începând cu 1 august, Primăria Constanţa are un nou site, cu o structură îmbunătăţită faţă de varianta anterioară şi care poate fi accesat de pe orice terminal fix sau mobil. Totodată, site-ul oferă facilităţi și posibilităţi suplimentare, precum depunerea de sesizări online, sondaje de opinie, lista parcărilor rezidenţiale, lista operatorilor economici autorizaţi, plata amenzilor online, susţin reprezentanţii municipalităţii Constanţa.
 
Pe noul site a fost postat şi un sondaj de opinie, prin intermediul căruia constănţenii sunt întrebaţi „Ce părere aveţi despre noul portal al Primăriei Constanţa?“. La mai mult de jumătate de lună de la inaugurarea noului site, 47,1% dintre respondenţi susţin că le vine foarte uşor să găsească informaţia căutată. La polul opus sunt ceilalţi 53,9%, care susţin că nu le place noul site. Astfel, dintre cei 53,9%, 18% susţin că „nu le este uşor să găsească ce caută, dar se descurcă“, în timp ce 34,9% declară că „le vine foarte greu să găsească informaţia căutată“.
 
Reamintim că Primăria municipiului Constanţa a organizat o procedură publică pentru atribuirea contractului „Achiziţie pagină de web“. Valoarea estimată a contractului, fără TVA, era de 129.166 de lei. În urma evaluării ofertelor depuse pentru achiziţionarea paginii web a Primăriei municipiului Constanţa, oferta declarată câştigătoare a fost cea a firmei SC Duk-Tech SRL Iaşi, cu o valoare de 76.050 de lei fără TVA.

Despre Duk-Tech SRL, firma care a conceput noul site al administraţiei locale

Înmatriculată în anul 2002, firma Duk-Tech SRL are sediul social în municipiul Iaşi, Calea Chişinăului. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al societăţii este Mihaela Raţă. Societatea desfăşoară „activităţi de realizare a softului la comandă (software orientat client)“. În anul 2015, societatea a avut 16 salariaţi, a declarat o cifră de afaceri netă de 1.201.744 de lei şi un profit net de 76.437 de lei. Şi în anul 2014, firma, cu 17 angajaţi, a declarat o cifră de afaceri de 901.821 de lei şi un profit net de 70.359 de lei.

Citeşte şi 

Ti-a placut articolul?

Comentarii