Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Grămada de nisip de pe strada Nicolae Iorga zace neclintită (galerie foto)

ro

03 Oct, 2013 00:00 2178 Marime text
Revenim şi în ediţia de astăzi asupra unei probleme semnalate în urmă cu aproximativ două săptămâni, anume grămada de nisip „trântită” într-o zonă centrală din municipiul Constanţa: pe strada Nicolae Iorga, între intersecţia cu  Ştefan Mihăileanu şi cea cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Aşa cum menţionam, constănţenii din zonă nu deţin nicio informaţie despre provenienţa nisipului sau despre data la care acesta ar putea să dispară de acolo.
Precizăm încă o dată că în locul cu pricina nu a fost amplasat niciun panou, astfel încât oamenii care locuiesc în zonă să aibă habar de cui aparţine nisipul. În zilele în care a plouat, nisipul a fost parţial luat de apă, ajungând în scurgerile de canalizare şi putând duce astfel la o înfundare a acestora.
Nicio autoritate publică nu se sesizează cu privire la acest aspect. Nicio instituţia din Constanţa nu e contrariată sau indignată de faptul că într-o zonă centrală a oraşului tronează grămada de care tot vorbim.

UPDATE:

În această dimineaţă, grămada de nisip de pe strada Nicolae Iorga a dispărut, Au rămas însă pietrele. Probabil pe principiul că acestea nu intră în gurile de canalizare şi, deci, n-ar deranja pe nimeni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii