Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertissa, din nou la uşa Consiliului Judeţean

ro

05 Oct, 2012 01:00 2644 Marime text

Expertissa-Expertissasediu2.jpgConsiliul Judeţean Constanţa a atribuit contractul pentru servicii de realizare materiale publicitare - editare şi tipărire broşuri pentru proiectul „Itinerarii şi evenimente inedite în Dobrogea".

Licitaţia a fost câştigată de SC Expertissa Constanţa SRL, unul dintre cei şase ofertanţi. Suma de atribuire a fost de 370.500 de lei, faţă de valoarea estimată iniţial, de 420.000 lei. Din 2008 şi până în prezent SC Expertissa Constanţa a câştigat numai de la Consiliul Judeţean Constanţa contracte în valoare de aproximativ şapte milioane de lei. Unicul asociat al firmei este SC Expertissa HQ, iar administrator este Daniela Drăgoi. Printre înţelegerile contractuale adjudecate de Expertissa la CJC se află contracte ce au ca obiect mape de promovare, echipamente de tehnică de calcul, furnizare laptopuri, laboratoare IT, furnizare consumabile, software modelare 3D şi software scanner 3D, servicii de publicitate şi de editare-tipărire. Expertissa Constanţa SRL este patronată de Expertissa HQ, altă societate cu lipici la licitaţii la nivel naţional. Firma-mamă, Expertissa HQ, este „copilul" lui Ion Colţan, al cărui frate, Nicolae, a fost angajat al (culmea!) Consiliului Judeţean. Societatea de la Constanţa are sediul pe strada Mircea cel Bătrân nr. 102, fiind vecină cu organizaţia judeţeană a PSD şi cu clinica Pozimed.

Până nu demult, şef al Expertissa Constanţa a fost consilierul local PSD Daniel Georgescu, devenit între timp directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii