Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:31 12 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertissa Constanţa SRL revine în licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Constanţa

ro

02 Nov, 2019 00:00 1464 Marime text

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără echipamente IT în cadrul proiectului „Patrimoniul Cultural Comun - Sursa pentru dezvoltarea antreprenoriatului în Bazinul Marii Negre“ de la Expertissa Constanţa SRL, fostă firmă de casă a administraţiei conduse de Nicuşor Constantinescu.


Este vorba despre multifuncţionale A3 color, notebook-uri 14 inch care vor fi folosite de către membrii echipei de implementare din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi de către specialiştii în arheologie submersă din cadrul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 66.999 lei.

Expertissa Constanţa a fost înfiinţată în anul 1999, cu sediul social în Constanţa. Capitalul social este de 50.000 de lei, iar asociat unic este societatea Expertissa HQ SRL, cu sediul în Bucureşti. Administrator este Pop-Ionel Doncilă. Activitatea principală a societăţii este repararea maşinilor.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Citeşte şi:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără echipamente IT (document)
 
Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice Echipamente IT de la Consiliul Judeţean Constanţa şi Centrul Militar Zonal, livrate de fosta firmă de casă a echipei Mazăre-Constantinescu

Ti-a placut articolul?

Comentarii