Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Expertissa marchează din nou la CJC. Atribuire directă pentru reparaţii calculatoare şi echipamente periferice

ro

02 Jun, 2020 00:00 3973 Marime text
  • Contract pentru servicii de intreţinere şi reparaţii calculatoare şi echipamente periferice din dotarea administrației județene
  • Organizatorul licitației: CJC – câștigătorul contractului: Expertissa SRL

Contract atribuit direct de Consiliul Județean Constanța către Expertissa SRL pentru servicii de intreţinere şi reparaţii calculatoare şi echipamente periferice din dotarea administrației județene. Valoarea contractului este de 20.000 lei fără TVA.
Expertissa Constanţa a fost înfiinţată în anul 1999, cu sediul social în Constanţa.
Capitalul social este de 50.000 de lei, iar asociat unic este societatea Expertissa HQ SRL, cu sediul în Bucureşti. Administrator este Pop-Ionel Doncilă.
Activitatea principală a societăţii este repararea maşinilor.
Potrivit Registrului Comerţului, SC Expertissa HQ SRL figureză ca asociat Ion Colţan, al cărui frate, Nicolae, a fost angajat al Consiliului Judeţean Constanţa în timpul președinției lui Nicușor Constantinescu. De altfel, divizia constănţeană a Expertissa a câştigat numeroase contracte la instituţia condusă de Constantinescu.
Și anul trecut, Consiliul Judeţean Constanţa a cumpărat echipamente IT în cadrul proiectului „Patrimoniul Cultural Comun - Sursa pentru dezvoltarea antreprenoriatului în Bazinul Marii Negre“ de la Expertissa Constanţa SRL.
Este vorba despre multifuncţionale A3 color, notebook-uri 14 inch, folosite de către membrii echipei de implementare din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa. Valoarea totală a achiziţiei (fără TVA) este de 66.999 lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a ultimului contract.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Citeşte şi:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără echipamente IT (document)
 
Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice Echipamente IT de la Consiliul Judeţean Constanţa şi Centrul Militar Zonal, livrate de fosta firmă de casă a echipei Mazăre-Constantinescu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii