Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:42 20 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea anuală a managementului Bibliotecii Judeţene Constanţa. Ce notă a obţinut managerul instituţiei?

ro

11 Apr, 2019 00:00 719 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a publicat rezultatul evaluării anuale a managementului Corinei Apostoleanu, director al Bibliotecii Judeţene „I.N. Roman” Constanţa. Conform art.40 din OUG nr.189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, cu modificările şi completările ulterioare, evaluarea managementului este organizată în două etape: analiza raportului final de activitate şi susţinerea raportului de activitate în cadrul unui interviu.
 
Comisia de evaluare a managementului pe anul 2018 de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman” Constanţa a punctat activitatea managerului astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 9,80. În a doua etapă - susţinerea raportului anual de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 9,80. Nota finală obţinută în urma evaluării raportului anual de activitate de la Biblioteca Judeţeană „I.N. Roman” Constanţa a fost 9,80.
 
Potrivit art. 41, alin.(1) din OUG nr.189/2008, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de evaluare elaborează un raport motivat asupra rezultatului obţinut de manager în urma evaluării şi face recomandări pentru continuarea sau încetarea managementului, respectiv rezilierea contractului de management încheiat cu respectivul manager.
 
Comisia de evaluare anuală constată îndeplinirea obligaţiilor asumate prin contractul de management şi recomandă autorităţii continuarea activităţii managementului, potrivit normelor legale în vigoare.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii