Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ovidiu, dotat cu o autospecială de stingere a incendiilor

ro

19 Aug, 2019 00:00 1598 Marime text
În cadrul proiectului „Integrated risk management and efficient reactions of authorities for civil safety”, pe data de 12 august 2019, o autospecială de stingere a incendiilor a intrat în dotarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ovidiu.
 
Printre activităţile specifice proiectului „Integrated risk management and efficient reactions of authorities for civil safety”, se numără: elaborarea hărţilor digitale de situaţii cu potenţial de hazard/riscuri naturale, achiziţia unei autospeciale destinate intervenţiei la stingerea incendiilor, achiziţia unei ambulanţe tip B cu toate dotările aferente, achiziţia unui microbuz 13+1 locuri, achiziţia unei bărci pentru intervenţie rapidă pe lac. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Interreg VA Romania-Bulgaria, Axa 3 - „O regiune sigură”.
 
„Încercăm să echipăm complet tot ceea ce înseamnă serviciul voluntar cu echipamente de protecţie. Vom achiziţiona prin acest proiect si o ambulanţă de tip B, o barca de intervenţie rapidă pe lac, vom elabora chiar şi o hartă digitală pentru situaţii de urgenţă, pentru zonele cu potenţiale riscuri naturale de calamităţi. Încercăm sa gestionam singuri aceste situaţii neprevăzute pentru că, de cele mai multe ori, în aceste cazuri nefericite, minutele fac diferenţa“, a declarat primarul George Scupra.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii