Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:32 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău - „Imaginea oraşului este cartea de vizită a fiecăruia dintre noi!“

ro

04 Aug, 2018 00:00 1819 Marime text
Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, spune că persoanele care nu vor respecta ordinea şi curăţenia în oraş şi în staţiunea Mamaia vor fi amendate de Poliţia Locală.
 
„Imaginea oraşului este cartea de vizită a fiecăruia dintre noi, aşa că poliţiştii locali din cadrul Primăriei vin în sprijinul cetăţenilor şi îi sancţionează pe cei care nu respectă ordinea şi curăţenia. De multe ori, în urma echipelor de la salubrizare care mătură şi strâng murdăria de pe străzi sau din parcuri se adună din nou gunoaie. Fie că vorbim despre cei care aruncă pe jos coji de seminţe sau mucuri de ţigară sau de cei care nu strâng în urma animalelor de companie pe care le plimbă pe spaţiul public, toţi vor fi sancţionaţi de agenţii care patrulează prin cartiere“, susţine edilul-şef al municipiului Constanţa.
 
Vă reamintim că Primăria Constanţa şi Direcţia Generală Poliţia Locală au lansat pe data de 10 iulie campania „Păstrează Constanţa Curată!“. În cadrul campaniei de informare şi conştientizare, angajaţii Direcţiei Generale Poliţia Locală împart flyere, pliante de informare în malluri, hoteluri din municipiu şi din staţiunea Mamaia. Afişele campaniei sunt prezente şi în autobuzele RATC, dar şi în unităţile de alimentaţie publică, acolo unde agenţii economici şi-au dat acordul.

Campania se adresează atât constănţenilor, cât şi turiştilor aflaţi pe litoral, care au la dispoziţie un număr de telefon unde pot face sesizări prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp (0799.606.142).
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Jenna 11 Aug, 2018 23:17 D-le primar Decebal fadăgău construiți vă rugăm frumos o sală și un stadion frumos, nu neapărat ca la Cluj Napoca, poate să fie și mai frumoase și mai mari, pentru că a-ți văzut ce de beneficii poate să aducă orașului astfel de lucruri.
  • Jenna 11 Aug, 2018 21:15 Domnule vă rugăm frumos, face-ți o sală de sport și un stadion ca la Cluj Napoca. Nu trebuie să fie exact ca acolo poate să fie și mai mari și mai frumoase, că a-ți văzut ce de beneficii poate să aducă orașului astfel de lucruri frumoase !
  • Cetatean 03 Aug, 2018 23:30 Ai dreapta te. Ai distrusa 5000 de locuri de parcare si ai construit 0. Felicitari! Mai Vrei un mandat?