Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:22 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost inaugurat terenul de sport De ziua lor, copiii din Cheia s-au bucurat de darul primarului Gabriela Iacobici (galerie foto)

ro

02 Jun, 2015 00:00 1050 Marime text

Pentru ca cei mici să aibă parte de un 1 Iunie memorabil, primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, a decis să le facă o surpriză micuţilor din satul Cheia. Pentru a se putea bucura întreaga zi de noul teren de sport cu gazon artificial, şefa autorităţii publice locale împreună cu viceprimarul Nicoleta Dore au inaugurat investiţia încă de sâmbătă. „Pentru că avem deja o frumoasă şi modernă grădiniţă, ne-am dorit de mult să avem şi un teren de sport pe măsură. Încă de anul trecut, am început proiectele pentru a amenaja în satul Cheia un teren de sport modern, cu gazon artificial, unde copiii noştri să se poată juca în siguranţă. Este o dorinţă mai veche a noastră, pentru care am alocat suma de 250.000 de lei. Lucrările au decurs foarte bine, astfel că acum avem pentru cei mici un teren de sport ultramodern, chiar în apropierea terenului de joacă inaugurat anul trecut. Pentru că avem deja o frumoasă şi modernă grădiniţă, ne-am dorit de mult să avem şi un teren de sport pe măsură“, a declarat primarul Gabriela Iacobici.
 
Încă de când au fost demarate lucrările, şefa autorităţii publice locale a coordonat toate activităţile, astfel încât, în mai puţin de două săptămâni, a fost turnată fundaţia şi au fost montate toate mochetele de gazon artificial şi celelalte elemente. Evenimentul a fost sărbătorit „în familie“, iar cei mici, alături de autorităţile locale, au sărbătorit atât noua investiţie, cât şi Ziua Copilului, cu sucuri, dulciuri şi prăjituri.
 
Pentru micuţii din Grădina care s-au născut în familii mai puţin norocoase, darul cel mai de preţ al administraţiei publice locale va veni însă abia la iarnă, odată cu inaugurarea Centrului de prevenire a abandonului și a separării copilului de familia sa, o investiţie de amploare la Grădina. Şefa autorităţii publice locale spune că este mulţumită de felul în care decurg lucrările de la centrul social pentru copii. „Se lucrează bine, la foc continuu, nu avem probleme. Avem toată încrederea că ne vom încadra în termenul impus“, a precizat primarul Gabriela Iacobici.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii