Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de la Saraiu petrec două zile la rând. În prima zi merg la Aqua Magic

ro

01 Jun, 2013 00:00 3522 Marime text
De ziua lor, copiii de la Saraiu vor merge la Aqua Magic, dar vor vizita şi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii cu toate secţiile sale: Delfinariu, Acvariu, Planetariu şi Microrezervaţia şi expoziţia de păsări exotice şi de decor.

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, şi-a propus să-i recompenseze pe cei mici  pentru efortul depus în timpul anului şcolar. Astăzi, 1 iunie, copiii vor petrece timpul la Aqua Magic, Delfinariu, Planetariu, Acvariu şi la Microrezervația din Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii.
Duminică, începând cu ora 14.00, teatrul de păpuşi va poposi în mijlocul copiilor purtându-i în lumea mirifică a basmului; pentru ca mai apoi să primească undă verde pentru joacă şi zbenguială în parcul cu jocuri special amenajat pentru ziua lor.
„Cu sufletul şi cu toate forţele Consiliul local Saraiu, Primar Dorinela Irimia, încearcă să transforme pentru toţi copiii din comuna Saraiu ziua lor, în două zile de neuitat. Pentru toţi ceilalţi copii, pentru copiii ce încă mai zăbovesc în trupuri de adulţi - La mulţi ani!”, este mesajul transmis printr-un comunicat de presă de reprezentanţii Primăriei comunei Saraiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii