Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța, licitație pentru achiziția de servicii de întreținere spații verzi

ro

10 Apr, 2024 16:03 549 Marime text
UAT Județul Constanța – Consiliul Județean Constanța organizează o licitație pentru atribuirea contractului de servicii de întreținere spații verzi la clădirile apaținând/administrate de către Consiliul Județean Constanța.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 12 aprilie 2024, dată la care va avea loc și licitația.
 
Valoarea estimată a achiziției este de 190.000 lei. Consiliul Județean Constanța, în calitate de autoritate contractantă, intenționează să achiziționeze “Servicii de întreținere spații verzi la clădirile aparținând/administrate de către Consiliul Județean Constanța”: Palatul Administrativ din b-dul Tomis nr.51, municipiul Constanța; - Centrul Militar Zonal din str. Mircea cel Bătrân nr.106, municipiul Constanța; - Pavilionul Expozițional din b-dul Mamaia nr. 331A, municipiul Constanța; - Teatrul de vară Mamaia din stațiunea Mamaia, municipiul Constanța; - Punct de Operare Aeromedical S.M.U.R.D. din str. Viilor nr.1, municipiul Constanța; - Muzeul de Artă Populară – municipiul Constanța.
 
Pot participa toți operatorii economici interesați indiferent dacă aceștia dețin sau nu cont în SICAP. Autoritatea Contractantă va achiziționa serviciile de mai sus respectând prevederile art. 43 din H.G. nr. 395/2016, cu modificările și completările ulterioare. Ofertantul declarat câștigător va posta oferta în SICAP, în condițiile în care deține cont. În condițiile în care oferta declarată câștigătoare se regăsește în catalogul electronic, achiziția directă se va realiza prin intermediul SEAP.
 
Contractul de achiziție publică intră în vigoare după data semnării și înregistrării acestuia de către ambele părți și se finalizează la data îndeplinirii tuturor obligațiilor contractuale. Prestarea serviciilor se va face pentru o perioadă de 7 luni, respectiv lunile aprilie-octombrie.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Consiliul Județean vrea să elaboreze documentațiile pentru „Centrul Turistic de Artă,recreere și Tradiții Canlia - CT ART"!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii