Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local municipal PNL Costin Valeriu Avătavului și-a depus raportul de activitate (DOCUMENTE)

ro

22 Feb, 2022 00:00 2082 Marime text
  • În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei
  • Consilierul local municipal, Costin Valeriu Avătavului și-a depus raportul de activitate la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente"
  • Avătavului este consilier local din partea PNL, aflat la al doilea mandat și activează  în Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului
     

În conformitate cu prevederile art. 51, alin. 4 din Legea nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, fiecare ales local şi judeţean, respectiv primar/viceprimar sau preşedinte de consiliu judeţean/vicepreşedinte de CJ este obligat să prezinte un raport anual de activitate, care va fi afişat public pe site-ul instituţiei.
 
Consilierul local municipal, Costin Valeriu Avătavului și-a depus raportul de activitate la secretariatul Consiliului Local, vezi secțiunea „documente".
 
Avătavului este consilier local din partea PNL, aflat la al doilea mandat și activează  în Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului.
 
În plan politic, Costin Valeriu Avătavului este vicepreședinte al Biroului Permanent Local al PNL Constanța.
 
Potrivit raportului de activitate, consilierul local PNL a participat la ședințe de CLM, la ședințele Comisiilor de specialitate și a inițiat împreună cu colegii consilieri mai multe proiecte care au fost adoptate.
 
În ultimul an, Avătavului spune că a susținut audiențe cu cetățenii pe diferite teme iar o parte dintre problemele sesizate în cadrul audiențelor au fost dezbătute în cadrul Comisie Juridice sau înaintate prin adrese Primăriei.
 
Raportul integral poate fi studiat în secțiunea „documente".
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Un fost viceprimar PSD al municipiului Constanța și doi consilieri locali PNL și-au depus raportul de activitate (DOCUMENTE)

CLM Constanţa. Alți doi consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii