Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce-i scriu oamenii lui Mazăre pe site „Aş dori o programare la dv" sau „sunt o persoană obişnuită... o tânără mămică"

ro

04 Feb, 2013 22:46 3440 Marime text
Mazare_site_mazare.jpgPe site-ul primarului Radu Mazăre, printre zecile de reclame la diverse produse, şi-au făcut apariţia în noul an şi mesajele celor care nădăjduiesc că dacă intră pe pagina de web a edilului se vor face şi auziţi. Este şi cazul Adinei Mantas, care îi scrie spre finalul mesajului următoarele (de sesizat maniera în care Adina i se adresează în scris edilului, dumneavoastră fiind scris în cadrul propoziţiei cu literă mare!): „Aş dori o programare la Dumneavoastră.... ştiu că nu se poate ajunge aşa uşor, tocmai de aceea v-am scris aici, sperând la un răspuns pozitiv. O zi frumoasă şi succes în continuare!".

Ajutor pentru familiile nevoiaşe

Adina Mantas îi cere edilului să o ajute să înfiinţeze o fundaţie umanitară. „Buna ziua, Domnul Mazăre! Nu cred că mai este nevoie să vă spun că sunt o mare admiratoare a Dumneavoastră, aşa cum sunt 99% din locuitorii Constanţei. Sunt o persoană obişnuită... o tânără mămică (31 de ani) a doi copii minunaţi, proaspăt divorţată. Nu sunt bogată, nu am relaţii... nu am nici măcar o casă. Dar vreau să înfiinţez o Fundaţie, să vin în ajutorul familiilor nevoiaşe din comunitatea noastră, care din păcate sunt aşa de multe...(detalii despre ceea ce vreau să fac, vă voi da în particular)", scrie pe pagina de web a primarului Radu Mazăre, Adina Mantas. Mesajul a fost postat de Adina pe data de 4 februarie.

Anişoara vrea o locuinţă socială

Anişoara Drogeanu speră să-l sensibilizeze pe Radu Mazăre pe un alt subiect la fel de presant precum cel referitor la familiile nevoiaşe. Mai precis, Anişoara vrea să primească ajutor de la edil pentru o locuinţă socială. Pare a fi un caz disperat, dat fiind că apelul este făcut încă din primele zile ale anului 2013. „Bună seara. Aş dori să îmi depun şi eu dosar pentru o locuinţă socială, dar nu ştiu dacă se mai primesc dosare. Eu am o fetiţă de aproape 5 luni şi locuim la părinţi, dar locuim 3 familii, adică 8 persoane", îi comunică Anişoara edilului în cea de-a cincea zi a anului 2013.

Ce-i poate cere un braşovean edilului

Sunt şi persoane care au început noul an cu resentimente faţă de edilul Constanţei. Pe data de 6 ianuarie, Marian, din câte se pare un braşovean, îi cere socoteală edilului în privinţa taxelor existente la nivelul municipiului. „Da domnu Mazăre, dar dumneavoastră când mergeţi la Sinaia sau la Braşov nu vă punem bariera să vă luam bani, cum sună? Şi dacă venim cu camionul la dumneavoastră venim să vă aprovizionăm cu marfă, nu să bem şi să mâncăm, şi dumneavoastră ne puneţi bariera şi spuneţi „baniiiiiiiii ca să vă primesc cu mâncare pentru populaţie". Da, într-adevăr pentru cei care vin din alte ţări da, dar şi noi care suntem Români...", comentează pe site Marian, mustrându-l pe Radu Mazăre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii