Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bal caritabil, meciuri de handbal şi asistenţi sociali din toată Dobrogea Week-end plin pentru comunitatea din Cumpăna

ro

27 Mar, 2014 00:00 2333 Marime text
Sfârşit de săptămână plin pentru comuna Cumpăna. Începând de mâine şi până duminică, Sala Sporturilor „Elena Frîncu“ din localitate va fi gazda Turneului Naţional de Handbal Masculin, Juniori III. Evenimentul este desfăşurat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cumpăna, reprezentate legal de primarul ec. Mariana Gâju, în colaborare cu CS Handbal Club Municipal Constanţa şi Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna. La competiţie participă cluburi sportive din Constanţa, Năvodari, Medgidia şi Călăraşi.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, sala de şedinţe a Primăriei comunei Cumpăna va fi gazda evenimentului dedicat „Zilelor Asistenţei Sociale“. Sub sloganul „Criza economică şi socială - soluţiile asistenţei sociale“, Sucursala Teritorială Constanţa - Tulcea a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR), împreună cu Primăria comunei Cumpăna, se reunesc pentru a încheia protocolul de colaborare interinstituţională ce prevede punerea la dispoziţia Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali a sălii de şedinţe a Primăriei Cumpăna în vederea desfăşurării de întâlniri profesionale ale asistenţilor sociali, precum şi Adunarea Generală a membrilor CNASR. „Ca asistenţi sociali, promovăm egalitatea şi echitatea, sprijinim un stil de viaţă sustenabil, susţinem implicarea individului şi a comunităţii şi respectăm diversitatea“, este afirmaţia CNASR ce reiese dintr-un comunicat de presă.

De asemenea, tot sâmbătă, cu începere de la ora 19.00, Asociaţia „Cumpăna Tinerilor“, împreună cu Grupul Local de Tineret Cumpăna, având ca parteneri implicaţi Primăria şi Consiliul Local Cumpăna, dar şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, organizează o petrecere caritabilă în incinta Casei de Cultură din localitate. „Party-ul Primăverii 2014“ este un eveniment prin care organizatorii vin în sprijinul unui copil din comunitate aflat în scaun cu rotile. Fondurile strânse din preţul biletelor de intrare, precum şi donaţiile făcute la petrecere vor fi înmânate familiei. „Sala va fi decorată cu baloane multicolore ce vor alcătui un curcubeu, flori de hârtie şi alte ornamente create de voluntari“, spun organizatorii petrecerii caritabile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii