Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:16 23 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atribuţii restrânse pentru viceprimarul Gabriel Stan Făgădău - „Vreau o mai mare implicare“

ro

23 Oct, 2015 00:00 1662 Marime text
Cum problemele pe linie de partid au fost rezolvate, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Constanţa, Decebal Făgădău, va tranşa şi problema echipei incomplete de la Primărie şi a stilului de lucru.
 
Până la nominalizarea celui de-al doilea viceprimar al municipalităţii, mulţi constănţeni s-au întrebat dacă actualul vice nu va fi remaniat. Răspunsul a venit ieri chiar de la primarul interimar Decebal Făgădău: „Nu intenţionez să fac o propunere Consiliului Local de înlocuire a actualului viceprimar, Gabriel Stan“. „Nu este fair sau colegial“, ar spune unii, având în vedere faptul că Făgădău şi Stan sunt membri ai aceluiaşi partid - PSD sau „este deja tardiv“, ar opina alţii. Numai că, deşi va rămâne pe poziţie cel puţin până vara viitoare, Gabriel Stan a fost „degrevat“ de unele atribuţii, ceea ce spune multe. „În momentul de faţă, el (n.r. referire la viceprimarul Gabriel Stan) are atribuţiuni restrânse faţă de ceea ce a avut anterior“, a declarat şeful municipalităţii constănţene.
 
Acum, având mai puţine griji pe cap, Stan ar putea fi mult mai eficient, iar primarul interimar a ţinut să precizeze că se bazează pe experienţa sa. Totuşi, Decebal Făgădău nu a ratat ocazia de a-şi împărtăşi aşteptările pe care le are de la vicele Gabriel Stan. „Îmi doresc o implicare mai mare din partea lui“, a conchis viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.
 
Rămâne de văzut când i se va împlini dorinţa edilului-şef interimar, având în vedere faptul că, inclusiv ieri, viceprimarul Gabriel Stan a absentat de la şedinţa de îndată a Consiliului Local Municipal Constanţa convocată de Decebal Făgădău.

Răsăuţeanu, „secundul“ de încredere al lui Făgădău

Potrivit primarului interimar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, luna viitoare, echipa de conducere a Primăriei va fi completată. După îndelungi amânări, primarul interimar a confirmat că postul de viceprimar, rămas vacant ca urmare a promovării sale, va fi încredinţat social-democratului Costin Răsăuţeanu. El a reconfirmat faptul că are nevoie „de un viceprimar“. Proiectul prin care Făgădău va face această propunere consilierilor municipali va fi supus la vot în şedinţa ordinară a Consiliului Municipal Constanţa din luna noiembrie.
 
„În luna noiembrie, voi veni în faţa Consiliului Local cu un proiect de hotărâre pentru alegerea unui consilier drept viceprimar interimar până la finele acestui mandat. În mod evident, îl voi propune pe Costin Răsăuţeanu“, a precizat Decebal Făgădău.

Ti-a placut articolul?

Comentarii