Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:50 05 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aşteaptă oferte de preţ! Primăria Constanţa vrea să reamenajeze străzile, să creeze piste pentru biciclete şi să facă trotuare (documente)

ro

03 Sep, 2016 00:00 3559 Marime text
Municipiul Constanţa a anunţat mai multe consultări ale pieţei, solicitând oferte de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului de elaborare a studiului de teren (studiu geotehnic) şi a valorii estimate a expertizei tehnice pentru îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa. Astfel, Primăria intenţionează să reabiliteze bulevardul Tomis (de la intersecţia cu bulevardul Mamaia până la intersecţia cu bulevardul Aurel Vlaicu), între Gara CFR şi staţiunea Mamaia, bulevardul I.C. Brătianu şi zona dintre Delfinariu şi complexul comercial Cora. Propunerile pot fi trimise până pe data de 9 septembrie, data-limită pentru consultare fiind 13 septembrie. Consultarea se va desfăşura doar în sistem electronic, orice persoană/organizaţie interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate a serviciului.
 
 1. „Elaborare expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona bulevardul Tomis»“ şi „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii „Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanta, zona bulevardul Tomis”
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea bulevardului Tomis (de la intersecţia cu bulevardul Mamaia până la intersecţia cu bulevardul Aurel Vlaicu) prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 3.521 m şi o suprafaţă de 71.773 mp (ampriza drumului).
 
2. „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Gara CFR şi staţiunea Mamaia»“ şi „Elaborare expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Gara CFR şi staţiunea Mamaia»“.
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea bulevardului Alexandru Lăpuşneanu/bulevardului 1 Decembrie 1918 (de la intersecţia cu strada Prelungirea Traian/strada Theodor Burada până la intersecţia cu bulevardul Mamaia) prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 5.600 m şi o suprafaţă de 196.515 mp (ampriza drumului).
 
3. „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona bulevardul I.C. Brătianu»“ şi „Elaborare expertiză tehnică aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, zona bulevardul I.C. Brătianu»“.
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea bulevardului I.C. Brătianu prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 5.443 m şi o suprafaţă totală de 108.389 mp (ampriza drumului).
 
4. „Elaborare expertiză tehnica aferentă obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Delfinariu şi complex comercial Cora»“ şi „Elaborare studiu de teren (studiu geotehnic) aferent obiectivului de investiţii «Îmbunătăţirea mobilităţii în municipiul Constanţa, între Delfinariu şi complexul comercial Cora»“.
 
Proiectul urmăreşte reabilitarea şi sistematizarea străzilor Soveja şi Dezrobirii prin reamenajarea tramei stradale, crearea căilor de rulare dedicate mijloacelor de transport în comun şi a pistelor pentru biciclete, reorganizarea facilităţilor de stocare auto, a staţiilor pentru transportul în comun, îmbunătăţirea facilităţilor pentru pietoni (trotuare, culoare de traversare inclusiv pentru persoane cu dizabilităţi), realizarea de marcaje şi indicatoare. Amplasamentul are o lungime de 6.369 m şi o suprafaţă de 174.611 mp (ampriza drumului).
 
Anunţurile de consultare publică pot fi vizualizate în secţiunea „Documente”. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii