Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început distribuirea rechizitelor în școlile și grădinițele din Constanța! Ce vor găsi copiii pe bănci la începutul anului școlar?

ro

28 Aug, 2018 00:00 2010 Marime text
Primăria Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, a început distribuirea ghiozdanelor și a rechizitelor gratuite pentru școlile și grădinițele din oraș.

Cele peste 31 de mii de ghiozdane, complet echipate, vor ajunge în această săptămână în 50 de școli și 70 de grădinițe din municipiul Constanța, iar școlarii și preșcolarii le vor găsi pe bănci, în prima zi de școală.

Ghiozdanele, în valoare de peste 1.200.000 de lei, de o calitate deosebită, vin la pachet și cu penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți și creioane de colorat, bineînțeles, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V - VIII.

Ghiozdanul pentru grădiniță cuprinde cărți și creioane de colorat, culori cerate, batoane din plastilină și planșetă pentru scris. Cel pentru clasele 0-IV are în interior un bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu stilou, creioane, carioci, riglă și radieră, iar cel pentru clasele V-VIII are înăuntru cinci caiete studențești de română, cinci de matematică, penar și trusă de geometrie.

Livrarea ghiozdanelor și a rechizitelor către cele 120 de unități de învățământ a început în această dimineață și va dura, cel mai probabil, până la sfârșitul acestei săptămâni. Vor primi ghiozdane și rechizite și copiii din școlile și grădinițele particulare autorizate.
 
Vă reamintim că Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa din cadrul Primăriei Constanţa a atribuit recent contractul de achiziţie de rechizite şcolare cu ocazia începerii cursurilor pentru preşcolarii şi şcolarii din municipiul Constanţa.

Licitaţia a fost defalcată pe trei loturi: Lot 1 - Pachete rechizite şcolare pentru copii cu vârste între 3-7 ani, valoare contract: 195.288 lei. Lot 2 - Pachete rechizite şcolare pentru copii cu vârste între 8-11 ani, valoare contract: 488.376 lei şi Lot 3 - Pachete rechizite şcolare pentru copii cu vârste între 12-15 ani, valoare contract 361.000 lei.

Valoarea achiziţiei fără TVA a fost de 1.044.664 de lei. Toate cele trei locuri au fost câştigate de societatea Flyng Impex SRL, înfiinţată în 1994, cu sediul social în Baia Mare. Asociaţi sunt Maria şi Ioan Cornel Căvăşan. Bărbatul este şi administratorul societăţii. Obiectul de activitate al societăţii este comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc. Potrivit ONRC, situaţia financiară a firmei valabilă pentru anul 2017 se prezintă astfel: profit - 1.317.451 de lei, active imobilizate - 2.808.023 de lei, cifră de afaceri netă - 12.348.965 de lei. Societatea avea anul trecut 17 salariaţi.
 
Citeşte şi: 
 
Iată cine va furniza rechizite şcolare pentru preşcolarii şi şcolarii din municipiul Constanţa!
 
Primăria Constanţa a cheltuit peste un milion de lei pentru ghiozdanele preşcolarilor şi şcolarilor constănţeni
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii