Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început a treia etapă a programului „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul şcolar 2017-2018“, derulat de Cumpăna (galerie foto)

ro

03 Aug, 2018 00:00 1150 Marime text
În perioada 30 iulie - 6 august, în comuna Cumpăna are loc a treia etapă din cadrul programului intitulat „Tabere de vară pentru elevii cu rezultate deosebite în anul şcolar 2017 - 2018“.
 
Programul a debutat pe data de 16 iulie 2018 şi se desfăşoară în cinci etape, pe toata perioada vacanţei de vară. Primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, a mulţumit voluntarilor implicaţi (cadre didactice, funcţionari publici, părinţi, agenţi economici şi gospodinele din localitate) care s-au implicat în organizarea activităţilor ce se desfăşoară în cadrul programului.
 
În această săptămână, în tabăra găzduită de campusul şcolar al Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“ sunt prezente 110 persoane (elevi, cadre didactice, funcţionari publici) din localităţile: Cîrţa din judeţul Harghita, Dăneşti din judeţul Harghita, Vânători-Neamţ din judeţul Neamţ, Seini din judeţul Maramureş, Budeşti din Republica Moldova.
 
Pe 1 august, oaspeţii comunei Cumpăna, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, au vizitat sediul Primăriei Cumpăna. De asemenea, Primăria comunei Cumpăna, în parteneriat cu AIESEC Constanţa şi Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“, derulează proiectul „Discover Comunities“, în perioada 30 iulie - 1 septembrie. În cadrul acestui proiect, în comuna Cumpăna sunt prezenţi doi tineri din Thailanda, care vor desfăşura activităţi recreative cu elevii din tabere, dar şi cu cei ai Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu“. 
 
Precizăm că AIESEC Constanţa este o organizaţie internaţională de tineri al cărei principal scop este dezvoltarea tinerilor şi pregătirea lor, într-un cadru non-formal, cu ajutorul partenerilor săi din mediul economic şi academic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii