Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Constanței 2023. Ce surprize sunt pregătite vineri pentru constănțeni

ro

19 May, 2023 08:24 17335 Marime text

 Începând de joi și până duminică, orașul Constanța va fi gazda evenimentelor de Zilele Constanței. Maratonul evenimentelor va culmina cu ziua de duminică, 21 mai, când sunt pregătite evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

A doua zi a Zilelor Constanței debutează cu expoziția de icoane pe care o puteți admira la Muzeul Național de Istorie și Arheologie începând cu ora 10:00.

De la aceeași oră, Asociația Act for Tomorrow va organiza împreună cu Primăria Constanța la Palatul Copiilor sesiunea de plantat semnințe de arbori și acțiunea de transplantare a unor arbori crescuți spontan în curtea Palatului. Vor participa elevi de la mai multe unități de învățământ din oraș. Semințele, transformate în puieți se vor planta în municipiul Constanța., a transmis Primăria Constanța. 

În același timp, elevii Colegiului de Artă „Regina Maria“ își vor demonstra talentul în Parcul Casei de Cultură unde vor fi organizate ateliere de pictură în aer liber.
Începând cu ora 18:00, în Piața Ovidiu, copiii vor fi așteptați la piesa de teatru „Rățușca cea urâtă”, pusă în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare“. Este un spectacol dedicat copiilor începând cu vârsta de 3 ani, adaptare după H.Ch. Andersen. Regia artistică, scenariul și scenografia sunt realizate de Valentin Dobrescu.

Tot de la ora 18:00 va fi lansat numărul 7 al revistei Tomis, în spațiul cultural Vistier 13 (Casa Damadian, situată în Piața Ovidiu)., a mai punctat sursa citată. 

La rândul lor, melomanii vor putea urmări spectacolul „Traviata” începând cu ora 20:00, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski.
Seara se va încheia cu 3 super concerte organizate în Piața Ovidiu. Începând cu ora 20:00 vor urca pe scenă: GRASU XXL, PUYA și KILLA FONIC.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii