Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend plin de evenimente sportive la Constanța! Jandarmii asigură măsurile de ordine

ro

12 Jan, 2024 16:14 931 Marime text
Foto: IJJ ConstanțaÎn perioada 12 – 14 ianuarie a.c., jandarmii constănțeni vor asigura măsurile de ordine publică pentru evenimentele sportive care au loc în județul Constanţa.

Potrivit IJJ Constanța, jandarmii vor fi prezenţi la următoarele manifestări:
  •  meciul de baschet feminin din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, dintre echipele C.S.M. Constanța și C.S.T.B.V. CSU Olimpia Brașov, derulat în data de 12.01.2024, la ora 18:00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din mun. Constanța, județul Constanța.
  •  partida de volei feminin în cadrul Diviziei A1 de Volei Feminin dintre echipele C.S.M. Constanța și Medicina TG Mureș, partidă desfășurată sâmbătă, 13.01.2024, la ora 15:00, la Sala Sporturilor din mun. Constanța, județul Constanța.
  •  meciul de baschet din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, dintre echipele C.SM. Constanța și FC Argeș Pitești, derulat sâmbătă, 13.01.2024, începând cu ora 18.30, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din municipiul Constanța.
  •   turneul sportiv de futsal „Trofeul Liga Old-Boys”, organizat de Asociația ”Club Tomitanii Constanța”. Turneul se va desfășura în perioada ianuarie 2024 - aprilie 2024, în timpul weekendului, la Sala Sporturilor din municipiul Constanța. În acest weekend, meciurile de futsal vor avea loc duminică, 14.01.2024, începând cu ora 15:00.       
Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate să respecte normele legale şi pe cele impuse de organizatori, să acorde o atenţie sporită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale.
       
Jandarmii constănțeni vor participa şi în acest weekend, alături de colegii poliţişti, la acțiunile derulate pentru prevenirea şi combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

În cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, îi rugăm pe cetăţeni să ne semnaleze imediat aceste aspecte, direct sau la numărul unic de urgenţe 112.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii