Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Preda a fost convingător! Podul IPMC a ajuns în administrarea Ministerului Transporturilor

ro

19 Jul, 2012 02:18 1905 Marime text

ipmc_-_pod_IPMC_2.jpgDe opt ani, municipalitatea a avut numeroase încercări de a preda către Ministerului Transporturilor podul IPMC (cunoscut şi ca pasajul rutier Filimon Sârbu) pentru a fi reabilitat, având în vedere că este folosit de tirurile care doresc să ajungă în Portul Constanţa.

Degradarea podului a condus la închiderea traficului greu şi la deviaţia circulaţiei pe rute ocolitoare. În şedinţa de Consiliu Local Municipal din ultima zi a lunii mai, consilierii au aprobat proiectul de trecere în administrarea Ministerului Transporturilor a podului IPMC cu promisiunea primarului Mazăre că secretarul de stat, Valentin Preda, se va ocupa de preluarea acestui pod şi de reparaţii. Lucrările de reabilitare a podului ar putea ajunge la 6 milioane de euro, bani pe care îi va da ministerul de resort.

IPMC, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

Guvernul României a aprobat ieri în şedinţa săptămânală darea în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii a imobilului „Pasaj rutier Filimon Sârbu", situat pe un sector de drum de interes local, trecut din domeniul public al municipiului Constanţa în domeniul public al statului în vederea realizării activităţilor de interes naţional de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, precum şi încadrarea în categoria funcţională a drumurilor naţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii