Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea care realizeaza lucrări în zona de sub podul IPMC, verificată de Garda de Mediu Constanța! Ce amenzi au aplicat (FOTO)

ro

14 Jul, 2023 13:58 1286 Marime text
Societatea care realizeaza lucrări de desființare/demolare în zona de sub podul IPMC, bd. I.C. Brătianu a facut obiectul mai multor verificări a comisarilor Gărzii de Mediu Constanța.

La sfarsitul lunii mai a fost aplicată sancțiune contraventională în valoare de 15. 000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurator și s-au stabilit măsuri pentru conformare cu prevederile legale în domeniul protecției mediului., transmit reprezentanții Gărzii de Mediu. 



Problemele din zona au rămas în atenția Gărzii de Mediu Constanța, iar în data de 14.07.2023 s-a aplicat sancțiune contravențională in valoare de 100. 000 lei pentru nerealizarea masurilor stabilite la controlul anterior.


Firma amendată este o societate cu sediul în Suceava, subcontractată, ce se numește Robdenis.


Despre Robdenis


Potrivit platformei Termne.ro, consultată la data de 14 iulie 2023, societatea a fost fondată la data de  4 octombrie 2005

 Robdenis are sediul social pe  Strada Pictor Dumitru Dacian, Nr. 4, Suceava, Județ Suceava. 

Firma are ca obiect de activitate lucrări de construcții a clădirilor rezidentiale și nerezidențiale.  
 
Situația financiară pentru anul 2022 arată in felul următor: o cifră de afaceri de 10.097.578   lei, un profit de 313.086  lei la un număr de 33 angajați.

Asociat unic al societății este Jitaru Valeriu. Funcțai de administrator o ocupă Jitaru Claudia Bianca (numele ei apare și în firma AG RBD Consulting  
SRL). 

 

Amimtim că, se lucrează intens sub podul de la IPMC, unde Prefabricate Dobrogea SRL a obținut în februarie 2023 autorizația de construire privind desființarea clădirilor de pe bulevardul I.C. Brătianu nr. 131. 
 
Conform panoului de informare, lucrările au început în martie 2023, însă, la data de 30 mai 2023 se lucra intens la nivelarea terenului. Amintim că prin Certificatul de Urbanism 3167, eliberat pe 9 decembrie 2022 de către Primăria Constanța, firma SC Prefabricate Dobrogea SRL a obținut documentul pentru imobilul de pe strada I.C. Brătianu din Constanța.

Mai precis, se va construi un magazin comerț cu amănuntul, cabină poartă, punct conexiune electrice, post transformare, copertine, amenajări exterioare, drumuri și platforme, parcaje, lucrări tehnico-edilitare, puț apă, pilon publicitar, panouri de direcționare și reclamă, reclame pe fațadă, împrejmuire teren, amenajare spații verzi, amenajări accesuri, organizare de șantier -lucrări de construire executate în perimetrul zonei ZRCC1. Documentul este valabil 12 luni.
 
Este vorba de viitorul magazin Dedeman, despre care se vehicula în toamna anului trecut. Grigore Comănescu, înainte să treacă la cele veșnice, a menționat pentru cotidianul ZIUA de Constanțaa că într-adevăr există o tranzacție în curs cu reprezentanții Dedeman și că sunt făcute investiții pe toate liniile. Dragoș și Adrian Pavăl au achiziționat aproape 6,6 hectare de teren în zona I.C. Brătianu, municipiul Constanța, de la Somaco Construct, companie care se ocupă cu producția și comercializarea materialelor de construcții.


Citește și: 

Firma care deține City Park Mall Constanța, amendată de Garda de Mediu. Iată motivul

 Investiții în Constanța. Un magazin Dedeman ar urma să fie edificat în municipiu. Terenul, în pregătire (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii