Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” din Constanța Echipa de la Științele comunicării a organizat, la finalul săptămânii trecute, un nou eveniment din seria „Conversațiilor formative”

ro

25 May, 2021 11:08 1306 Marime text
  • Echipa de la Științele comunicării din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța a organizat, la finalul săptămânii trecute, un nou eveniment din seria „Conversațiilor formative”.
După întâlniri cu specialiști din domeniul televiziunii și al radioului, de data aceasta, invitatul a fost din zona de publicitate. Este vorba despre Simona Luca, Online Marketing Specialist la agenția Evercloud. Simona Luca este absolventă a Specializării Jurnalism din cadrul UOC, promoția 2007, și a programului masteral „Publicitate și reclamă” de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative Bucureşti.

Evenimentul a avut loc în mediul online, pe platforma Microsoft Teams, şi a fost moderat de lect. univ. dr. Ada Codău. Alături de aceasta, în cadrul întâlnirii au fost lect. univ. dr. Mariana Bafană, coordonatorul Specializării Jurnalism, conf. univ. dr. Raluca Petre, coordonatorul programului de master Relații publice și dezvoltare interculturală, asist. univ. drd. Valentin Vanghelescu, dar şi numeroși studenți și masteranzi de la Științele comunicării.

Activând, în prezent, la Evercloud (Constanța), în calitate de Online Marketing Specialist, Simona Luca se poate mândri cu o experienţă în domeniul publicităţii de peste un deceniu. Aceasta și-a început activitatea încă din anul 2007 și a experimentat, de-a lungul timpului, mai multe tipuri de publicitate.

La debutul carierei sale, a lucrat la agenţia Mediascope Bucureşti în calitate de copywriter pentru campanii de BTL și outdoor. Ulterior, s-a ocupat de publicitate şi marketing online la agenția Evonomix. De patru ani îşi desfăşoară activitatea profesională la Evercloud, o agenţie IT şi online in-house, în cadrul căreia s-a specializat pe publicitatea online.

Sursă foto: Facebook.com / Ştiinţele comunicării UOC
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii