Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un huligan a incercat sa snopeasca in bataie o soferita

ro

18 Sep, 2008 00:00 1527 Marime text

Altercatiile au devenit o obisnuinta in traficul oraselor aglomerate. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa ne obisnuim cu comportamentul violent al soferilor carora le sare tandara din cauza greselilor mai mari sau mai mici ale partenerilor de trafic.

In urma cu doua seri, la intersectia strazilor Lahovary cu Nicolae Iorga, a avut loc o altercatie in urma careia o soferita avea toate sansele sa fie batuta de un individ aflat la volanul unui alt autoturism. Mai exact, femeia, aflata la volanul unui autoturism marca Daewoo, se afla pe Lahovary, urcand dinspre zona Trocadero. Celalalt autoturism se deplasa pe strada Nicolae Iorga, cu directia spre centru. La un moment dat, autoturismul Daewoo, care avea in fata indicatorul "Stop", a iesit un pic prea in fata in intersectie, pentru ca in stanga mai era un autoturism si nu avea vizibilitate. Din cauza ca a iesit prea mult in intersectie, soferita l-a enervat la culme pe individul aflat la volanul autoturismului Renault Clio, de culoare alba, inmatriculat GL 67 ABE. Desi soferita i-a facut semn ca isi cere scuze si sa circule mai departe, pentru ca bloca intersectia, soferul autoturismului, care vorbea in timpul mersului la telefonul mobil, a coborat turbat de furie din masina si a incercat sa forteze, prin gesturi violente, portiera autoturismului Daewoo, cu intentia vadita de a o lovi pe cea aflata la volan.

Turbulentul, pus pe fuga de ceilalti soferi

In plus, cu ochii iesiti din orbite de furie, nu mai contenea sa zbiere: "Ce vrei, fa?!! F... mortii ma-tii?!". Norocul celei aflate la volanul masinii a fost ca avusese prezenta de spirit sa-si incuie portiera, astfel incat individul nu a putut sa-si duca la indeplinire intentia de a o lovi. A mai avut noroc si cu alti soferi aflati la volanul masinilor blocate in intersectie de Renault-ul Clio, care au coborat cu intentia de a-l potoli pe turbulent. Cand a vazut ca ceilalti parteneri de trafic se dau jos din masina, individul, care avea in jur de 25 de ani, blond-saten, circa 1,80 m si cu o constitutie astenica, si-a luat picioarele la spinare si a sters-o de la fata locului. De mentionat ca masina apartinea firmei Arabesque, fiind inscriptionata cu numele acesteia. Astfel de incidente, care au devenit din pacate obisnuite, pun in pericol siguranta conducatorilor auto, mai ales a femeilor. Este un fenomen care poate atinge cote ingrijoratoare si care poate avea chiar si rezultate tragice, daca martorii participanti la trafic nu iau atitudine si daca cei lezati nu reclama incidentele la politie.

Scris de: {autor}Manuela MOLDOVEANU {/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii