Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea. Programul evenimentelor de Ziua Națională a României. Cine sunt invitații speciali

ro

30 Nov, 2021 14:22 2355 Marime text

  • Având în vedere contextul epidemiologic actual, participarea publicului va avea loc în condițiile impuse de legislația în vigoare.
Din motive obiective, programul spectacolului de 1 decembrie 2021 a fost modificat, astfel că evenimentul va începe la ora 11.30.

Vă reamintim faptul că miercuri, 1 decembrie, Consiliul Județean Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea, prin Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“, organizează, în Piața Civică, un amplu #spectacol folcloric „1 Decembrie 1918-2021 – Din suflet de român“, dedicat Zilei Naționale a României, respectiv împlinirii a 103 de ani de la Marea Unire.

Invitați speciali sunt Nicolae Voiculeț și „Orchestra România“, Ileana Lăceanu, Andreea Chisăliță și Alexandru Pugna. Își dau concursul Ansamblul Folcloric „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric „Dorulețul“ și Ansamblul Folcloric „Băbăianca“ din Babadag.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, participarea publicului va avea loc în condițiile impuse de legislația în vigoare.

Sursa foto: Pixabay/ Bennian 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii