Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Dosare penale pentru mai mulţi şoferi prinşi băuţi la volan. Ce alte nereguli au depistat poliţiştii rutieri

ro

21 Apr, 2020 12:50 1399 Marime text

La data de 17 aprilie  a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat  în vârstă de 60 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea, un auto, pe strada Libertății, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concetrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 17 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un tânăr în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Mihai Eminescu, din municipiu, având autorizația de circulație provizorie, expirată.
 
La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Teilor au depistat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Valea Teilor, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe raza localității, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
În noaptea de 20/21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Măcin, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Brăilei, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În toate cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța


Citește și: Accident în judeţul Tulcea. Şoferul, din Năvodari, şi un pasager au fost răniţi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii