Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termocentrale Constanța vrea să achiziţioneze servicii de pază de circa un milion de lei (DOCUMENT)

ro

04 Feb, 2024 11:18 993 Marime text
  • Termocentrale Constanța a publicat un anunţ în sistemul online de licitaţii publice, în vederea achiziției serviciilor de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor aparţinând societății.
  • Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 941.875,21 lei.
  • Contractul va fi atribuit în baza criteriului este “prețul cel mai scăzut".

Termocentrale Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de pază și securitate a obiectivelor, bunurilor, valorilor aparținând societății, precum și protecția personalului aflat în incintă, în timpul serviciului“.
 
Contractul are o valoare estimată de 941.875,21 lei fără TVA. Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 09.02.2024, ora 12:00. La ședința de deschidere a ofertelor, care va avea loc în data de 09.02.2024 începând cu ora 13:00, participă doar comisia de evaluare a ofertelor.
 
Contractul de prestări servicii se va încheia pe o perioadă de un an calendaristic. Data estimată de începere a contractului este 01.04.2024. Achizitorul va achita contravaloarea serviciilor prin ordin de plată în termen de maxim 60 zile de la data înregistrării facturii fiscale. Factura fiscală va fi însoțită de raportul lunar de prestare a serviciilor semnat de ambele părți.

Ofertanții vor depune o garanție de bună execuție în procent de 5 % din prețul contractului fără TVA. De asemenea, ofertanții vor depune și o garanție de participare în cuantum de 9.400 lei. Modalitatea de constituire a garanției de participare, precum și celelalte condiții de participare sunt specificate în documentația de atribuire.
Contractul va fi atribuit în baza criteriului este “prețul cel mai scăzut".

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Judecătorii amână procesul pentru terenul din spatele CET Constanța. Lipsește expertiza

Firme din Constanța Ce decizii au adoptat administratorii Termocentrale Constanța SRL, după preluarea activelor CET Palas?
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii