Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Synevo şi coincidenţele lui Căpăţână

ro

14 Oct, 2010 00:00 6925 Marime text
synevo_-_dan_capatana.jpgManagerul SCJU Constanţa, Dan Căpăţână, vrea să se detaşeze de legătura cu firma pe care a administrat-o, dar zice una şi face alta.

Synevo este numele firmei care deţine concesiunea serviciului de laborator din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) în urma licitaţiei câştigate pe 7 decembrie 2009. 

Culmea, firma fusese manageriată până la jumătatea anului 2008 de către Dan Căpăţână, actualul manager al SCJU. Coincidenţă? Mai mult decât atât, pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa, Dan Căpăţână figurează ca reprezentant al Synevo chiar şi în acest moment. Coincidenţă?

synevo_-_laborator_synevo_02.jpg

 Având toate aceste date, mai miră pe cineva faptul că managerul a cerut oprirea alimentării cu energie electrică a laboratorului de analize al spitalului, în momentul în care un anume „X“ a solicitat să i se facă investigaţiile medicale de către acest laborator şi nu de către Synevo? Pe lângă aceste „quod erat demonstrandum“-uri, managerul SCJU rămâne la fel de senin. „Nu sunt reprezentantul legal al acestei firme. Credeţi că o firmă serioasă cum este Synevo se pretează la aşa ceva? Să spună CJAS-ul cum de figurez eu pe lista lor“, a replicat Dan Căpăţână.  În orice caz, SCJU nu este primul spital din România în care Synevo are laborator, din 2005 funcţionând astfel de „filiale“ şi în cadrul Spitalului Judeţean Suceava, Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc şi Spitalului Municipal Rădăuţi. De asemenea, pe 1 octombrie anul trecut, Synevo a deschis un punct de lucru şi în Bucureşti, West Gate Park, iar Virgil Constantin Ivan era împuternicit cu drept de semnătură. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii